Emoji atacağınıza link yazaydınızKusura bakmayın özür dileyerek
Matbet güncel link varmı
Hepsi sahte ya
Emoji atacağınıza link yazaydınızKusura bakmayın özür dileyerek
Matbet güncel link varmı
Hepsi sahte ya
400 mulayim 1k umut vermisti ben odemistim fatura da sigara da borc da 😁😁Dostum yanlış anlamada fatura borcun var senin amenna da onuda burdan beklentiye girerek mi odicen
Gardasim şuan çalışmıyorum bazı sorunlardan dolayı şuan bir yerden bı gelirim yok o yüzden yoska çalışsam buradan neden ödemeye çalışayım insanların kazancına göz dikeyim o kadar namussuz çiğ insan değiliz Erhan kardeş merak etmeDostum yanlış anlamada fatura borcun var senin amenna da onuda burdan beklentiye girerek mi odicen
Ben snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorumGardasim şuan çalışmıyorum bazı sorunlardan dolayı şuan bir yerden bı gelirim yok o yüzden yoska çalışsam buradan neden ödemeye çalışayım insanların kazancına göz dikeyim o kadar namussuz çiğ insan değiliz Erhan kardeş merak etme
Buda sahte abi
KdksksDostum yanlış anlamada fatura borcun var senin amenna da onuda burdan beklentiye girerek mi odicen
Yok kanka bugün giriş yaptım ben nasıl sahteBuda sahte abi
Buda sahte abi
Nasıl geciniyon erhooBen snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorum
https://www.matbet857.com al direk telegramından aldımBuda sahte abi
400 mulayim 1k umut vermisti ben odemistim fatura da sigara da borc da 😁😁
Kardeşim ödül attın Allah razı olsun ona kimse birşey demedi ben kalkıp faturamı ödeyin diye birşey de demedim az önce kapandı faturam olursa birşeyler roll yapıp belki kazanırsak öderiz dedim bunda sorun ne onu anlamadimBen snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorum
Calış kardaş yoksa bak milyon kazanip gelip burda her konuda mihabbettesin çalissan simdi sosyal cevreyle gezerdin hghgBen snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorum
857 olmuşBuda sahte abi
Bende bilmiyorum valla da geçiniyoz bi şekilde Allah buyukNasıl geciniyon erhoo
At artik adama dm roll yapBen snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorum
Ben muahhCalış kardaş yoksa bak milyon kazanip gelip burda her konuda mihabbettesin çalissan simdi sosyal cevreyle gezerdin hghg
Rol accam gel konuya kazanırsak sanada odul atarimKardeşim ödül attın Allah razı olsun ona kimse birşey demedi ben kalkıp faturamı ödeyin diye birşey de demedim az önce kapandı faturam olursa birşeyler roll yapıp belki kazanırsak öderiz dedim bunda sorun ne onu anlamadim