Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murobaşkan / Kasa 490 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,621
2,064
113
Sigara parası çıksa harika olur

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,228
3,627
113
Dostum yanlış anlamada fatura borcun var senin amenna da onuda burdan beklentiye girerek mi odicen
Gardasim şuan çalışmıyorum bazı sorunlardan dolayı şuan bir yerden bı gelirim yok o yüzden yoska çalışsam buradan neden ödemeye çalışayım insanların kazancına göz dikeyim o kadar namussuz çiğ insan değiliz Erhan kardeş merak etme

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,883
23,647
113
Gardasim şuan çalışmıyorum bazı sorunlardan dolayı şuan bir yerden bı gelirim yok o yüzden yoska çalışsam buradan neden ödemeye çalışayım insanların kazancına göz dikeyim o kadar namussuz çiğ insan değiliz Erhan kardeş merak etme
Ben snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorum

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,228
3,627
113
400 mulayim 1k umut vermisti ben odemistim fatura da sigara da borc da 😁😁
Ben snaa 3 4 defa odul atmış biri olarak diyorum ben 10 senedir çalışmıyorum ama gelip burda bunu dillendirmiyorum
Kardeşim ödül attın Allah razı olsun ona kimse birşey demedi ben kalkıp faturamı ödeyin diye birşey de demedim az önce kapandı faturam olursa birşeyler roll yapıp belki kazanırsak öderiz dedim bunda sorun ne onu anlamadim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44,052
12,417
113
Calış kardaş yoksa bak milyon kazanip gelip burda her konuda mihabbettesin çalissan simdi sosyal cevreyle gezerdin hghg

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,883
23,647
113
Calış kardaş yoksa bak milyon kazanip gelip burda her konuda mihabbettesin çalissan simdi sosyal cevreyle gezerdin hghg
Ben muahh
Kardeşim ödül attın Allah razı olsun ona kimse birşey demedi ben kalkıp faturamı ödeyin diye birşey de demedim az önce kapandı faturam olursa birşeyler roll yapıp belki kazanırsak öderiz dedim bunda sorun ne onu anlamadim
Rol accam gel konuya kazanırsak sanada odul atarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...