Gec kaldınLa aynısını ben yazacaktım
Gec kaldınLa aynısını ben yazacaktım
LannnanannaBize gelişi 20 spin zaten
Ekibimizin kontrolleri sürüyor gun icinde tekrar baglanabilirsinizHahahha teşekkür ederim ne zaman eklenir
En başından beri burdayız ya@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
En sevdiğim dostum@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
@wasili çıkarıp beni alır mısınız teşekkürler@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
Emegine sağlık kesene bereket @murobaşkan@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
Sen gönlümüzde sin 😂@wasili çıkarıp beni alır mısınız teşekkürler
Bu arakadaslar roll yapsın kesinlikle@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
Wasil çıkmasın bende seni seçtim Oğuzhan’a iban at son paramız helali hoş ola@wasili çıkarıp beni alır mısınız teşekkürler
İki gözüm be 😀Sen gönlümüzde sin 😂
Kesene bereket başkanÇekim verdim beyler gelince dağıtımi @qguzh4nn0 abi yapacak
Ben kaldım bi reis 🚬@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
Neden ben neden hakanı çıkarsın nasılsa ilk adımda patlayacak@wasili çıkarıp beni alır mısınız teşekkürler
Sana mı atıyoz kral@Hakan170 @zeisy @Faruk653465 bu 3 kişi arti @wasil de benden DM den IBAN salin ekstra @fearjr1992 kimi seciyorsa oda onda
Teşekkürler kankam Latife yapıyorum Muro ulaşti bana zatebWasil çıkmasın bende seni seçtim Oğuzhan’a iban at son paramız helali hoş ola