- 13,094
- 8,379
- 113
Avindatore giriyom smdi 😂😂😂Ya ruhunuzu bi
İncelik edeyim dedim para ortada kaldı 🤣🤣🤣 yaşanmaz bu forumda öyle şeyler ilginç
Avindatore giriyom smdi 😂😂😂Ya ruhunuzu bi
İncelik edeyim dedim para ortada kaldı 🤣🤣🤣 yaşanmaz bu forumda öyle şeyler ilginç
Sana odul yok maalesefNeye tabi rolle katıllmamış boş boş konuşuyorsun burda
Parayı katlamadan gelme abi 😂 sonra dm yakAvindatore giriyom smdi 😂😂😂
Benim para nerde kaldı cano elim ayağım titremeye başladıBiraz daha almazlarsa patlayacak 😂😂
Atıım ben kanka @qguzh4nn0IBAN at @qguzh4nn0 na dost sana paslasın o zmn rol aç ama
Senin adına hayır hasenat yaptım Kankam. Rolü takipleyip seçilmemiş arkadaşa pasladim.Ya ruhunuzu bi
Boşta para var alsen onu kanka puahaYine 2 saat uyuduk herkes almış 🤣🤣
Hyper mi takip etmiş rollüSenin adına hayır hasenat yaptım Kankam. Rolü takipleyip seçilmemiş arkadaşa pasladim.
Laaannn ne paraymış beBoşta para var alsen onu kanka puaha
Şansına bereket bro son paramdı zaten 28 lira var ekmeği olmayana 25 lira atarım 2 ekmek parası 🖖🖖Senin adına hayır hasenat yaptım Kankam. Rolü takipleyip seçilmemiş arkadaşa pasladim.
Neyse konu amacini aşti dağılalım enisi puahaLaaannn ne paraymış be![]()
Hahhaha var ol kanka çok düşüncelisinŞansına bereket bro son paramdı zaten 28 lira var ekmeği olmayana 25 lira atarım 2 ekmek parası 🖖🖖
Evet bakarsan görebilirsinHyper mi takip etmiş rollü
Boştaki para bize sekmez. Senin hakkın oBoşta para var alsen onu kanka puaha
Ben sonlarda geldim adam skor yazıyorduHyper mi takip etmiş rollü
Rolll açıcam şimdi 7 adım ama son adımda gel kanser olup gitNeyse konu amacini aşti dağılalım enisi puaha
Ac son adımda geliriz dost zaten 1 saat isim var o zman dilimine kadar aman diyim batma puahaRolll açıcam şimdi 7 adım ama son adımda gel kanser olup git![]()
Baştan sona bakaydın keşkeBen sonlarda geldim adam skor yazıyordu
Kardeşim dikkatli bak zaten baştan beri burdayım nereye baktığını anlamadımBaştan sona bakaydın keşke