- 27,038
- 14,392
- 113
Çok rahat içeri giriyorlar ondan aldımŞanstan fazlasi lazim olacak gibi, umarim koparta koparta gelir
Çok rahat içeri giriyorlar ondan aldımŞanstan fazlasi lazim olacak gibi, umarim koparta koparta gelir
Son adım bebeğimKazadik mi kanka @murobaşkan 😀😀
Sende roll açtır sende bağımlı ol bana hahahahaMuro başkan bağımlılık yaparsın sen hergun biri sponsor 😂
CIO cioo ben tepki vermemene kızdım aramzda para muhabbeti varda ben mi bilmiyorum??Ve bunu paran var iken yazdın hemiii bide helal olsun bir şey demiyorum hayırlı günler
Rolü başarması lazm 😂Laaaa ben burdayım sağa sola atmayın neden anlamıyorsunuz![]()
Ne olur kazan @murobaşkanRolü başarması lazm 😂
Hiç bir şekilde muhabbetin para ile alakası yok işteyim görmedim bile yazdığını 1 dk sonra pezevenk dedin amq ne diyim ben sana şimdi şok oldum alıngan adam değilim yani yanlış anlamaCIO cioo ben tepki vermemene kızdım aramzda para muhabbeti varda ben mi bilmiyorum??
@murobaşkan kupon cepte merak etmeSende roll açtır sende bağımlı ol bana hahahaha
Pezo dedim o dediğin kelimeyi demedm kirdiysam özür dilerm aşkım oy oy la görende der 20 yasndasn 🙏🙏😂Hiç bir şekilde muhabbetin para ile alakası yok işteyim görmedim bile yazdığını 1 dk sonra pezevenk dedin amq ne diyim ben sana şimdi şok oldum alıngan adam değilim yani yanlış anlama