Bol şans murocan
Bol şans murocan
Dün akşamdan ötürüSana küstüm ben 😏😏😏
Niye bu kadar erken geldin dost roll bittiBol şans murocan
Sapla bol şans 🧿🧿
İlla başından beri mi olmak lazım sonuna yetiştimNiye bu kadar erken geldin dost roll bitti
Sende haklısınİlla başından beri mi olmak lazım sonuna yetiştim![]()
Seni bida alintilarsam ipneyim.pezoo 😉😉😏😏😏Bol şans
Şanstan fazlasi lazim olacak gibi, umarim koparta koparta gelir
1 dk içinde böyle olduk birde pezevenk lafını yedik öylemi gerçekten de kanka ? 280 lira para var dedik 1 kişi fazladan ulaşalım destek olduk.Seni bida alintilarsam ipneyim.pezoo 😉😉😏😏😏
Beni ekleyin laaa bugün hiç kumar oynamadım1 dk içinde böyle olduk birde pezevenk lafını yedik öylemi gerçekten de kanka ? 280 lira para var dedik 1 kişi fazladan ulaşalım destek olduk.
Hahahha özüne dön işte boyleee 250 de ben ataym bi kisiye başarısında 🥰😘1 dk içinde böyle olduk birde pezevenk lafını yedik öylemi gerçekten de kanka ? 280 lira para var dedik 1 kişi fazladan ulaşalım destek olduk.
Laaaa ben burdayım sağa sola atmayın neden anlamıyorsunuzHahahha özüne dön işte boyleee 250 de ben ataym bi kisiye başarısında 🥰😘
Muro başkan bağımlılık yaparsın sen hergun biri sponsor 😂@Yaykinli09 dosta teşekkürler deneyelim
Ve bunu paran var iken yazdın hemiii bide helal olsun bir şey demiyorum hayırlı günlerHahahha özüne dön işte boyleee 250 de ben ataym bi kisiye başarısında 🥰😘