- 1,610
- 693
- 113
@murobaşkan spin alip spordan deneyebilirsin dost 1.40 tan 8x cevrimi var zor degil

Bana atmasinlar dağıtımı yapamamTebrikler beyler kusura bakmayın biraz işlerim yoğun bakamadım fazla @Muhammets10 @TomRiddle @Erhan1907 bu üç yakışıkli @Golcümetin ne IBAN atsın çekim gelince atariz
Çöp site@murobaşkan spin alip spordan deneyebilirsin dost 1.40 tan 8x cevrimi var zor degilEkli dosyayı görüntüle 819469
TmBana atmasinlar dağıtımı yapamam
Erhan yapsın @murobaşkan
Dagitim yapanlar artik parayi alıp kaciyor dost ona göre puahaErhan yapsın @murobaşkan
10k ya kadar cekimim oldu dost ustunu bilememÇöp site
Benim 26k olmuştu son zamanlarda şikayet var10k ya kadar cekimim oldu dost ustunu bilemem
Canın sağolsunDagitim yapanlar artik parayi alıp kaciyor dost ona göre puaha
Aynen öyle ben 20 çektim 5k verdim kank verecen yok demeyecen kimseye onlar batırmasa ben batıracaktım kim sürekli kazanmışBiz kumarci adamiz dost her insanin halinden anlariz 1500 lira kazaniyoruz 2 kisiye 250 atiyoruz belki bi isini cozer yada kupon yapar yürür diye. Ha eli bollasincada geri donerse ne ala donmezsede cani sagolsun. Ama adam slot videosu atiyor 54500 cekim yapmis onu gosteriyor, borcum var dagitim olmicak diyor. O da yanlis. Kardesim 54500 den 1k ayiramiyorsa bizde bi bozukluk var demektir
IBAN atsana kankaCanın sağolsun
Kanka sende IBAN at MetineAynen öyle ben 20 çektim 5k verdim kank verecen yok demeyecen kimseye onlar batırmasa ben batıracaktım kim sürekli kazanmış
Belkide ihtiyacı olan gitsin istiyorumdurSende takip eksikligi var o yüzden ben sana odul atmak için çok uğraşıyorum ama sen rollerin bitmesini beklemiyorsun ee haliylen başka adamlar gelip sonuna kadar takip edince odul otomatikmen onlara gidiyor dost
Heyt be aslansın aslanBelkide ihtiyacı olan gitsin istiyorumdur![]()
Ağaç olduk kankaIBAN atsana kanka
DogruAynen öyle ben 20 çektim 5k verdim kank verecen yok demeyecen kimseye onlar batırmasa ben batıracaktım kim sürekli kazanmış
@Shooter34Beyler biri IBAN atsın çok yorgunum atayım ona o dahitsun
Kanka sen atsana IBAN dağıtırmisin bir yere yetişmem lazımAğaç olduk kanka