- 23,642
- 22,034
- 113
TmKanka sen atsana IBAN dağıtırmisin bir yere yetişmem lazım
TmKanka sen atsana IBAN dağıtırmisin bir yere yetişmem lazım
Erhan atsın o dağıtacak müsait değil lim benIBAN atsana kanka
Yanlışın yok rıdomDost ben sana küçükken attım diye hatırlıyorum yanlış mıyım 😁😁
Ben atayım yada @Shooter34 atsınKanka sen atsana IBAN dağıtırmisin bir yere yetişmem lazım
Listede olan kisiler iban atin banaTebrikler beyler kusura bakmayın biraz işlerim yoğun bakamadım fazla @Muhammets10 @TomRiddle @Erhan1907 bu üç yakışıkli @Golcümetin ne IBAN atsın çekim gelince atariz
Kesene bereket@karagalak @Golcümetin @Muhammets10 @TomRiddle beyeler erhana IBAN atın 300 er verecek kusura bakmayın meşgulüm biraz 2700 aldık 1500 ü dağıtıyorum
35 de bana atın tütün alayım@karagalak @Golcümetin @Muhammets10 @TomRiddle beyeler erhana IBAN atın 300 er verecek kusura bakmayın meşgulüm biraz 2700 aldık 1500 ü dağıtıyorum
Reis kesene bereket sansin daim olsun@karagalak @Golcümetin @Muhammets10 @TomRiddle beyeler erhana IBAN atın 300 er verecek kusura bakmayın meşgulüm biraz 2700 aldık 1500 ü dağıtıyorum
Kesene bereket@karagalak @Golcümetin @Muhammets10 @TomRiddle beyeler erhana IBAN atın 300 er verecek kusura bakmayın meşgulüm biraz 2700 aldık 1500 ü dağıtıyorum
Çok ayıp 😂😂😂@karagalak @Golcümetin @Muhammets10 @TomRiddle beyeler erhana IBAN atın 300 er verecek kusura bakmayın meşgulüm biraz 2700 aldık 1500 ü dağıtıyorum
Benim.ismim.nerde 😂😂😂Listede olan kisiler iban atin bana
Ben dağıtıcıyim kanka listeci degilimBenim.ismim.nerde 😂😂😂
Ödül gelmiştir kesene bereket@karagalak @Golcümetin @Muhammets10 @TomRiddle beyeler erhana IBAN atın 300 er verecek kusura bakmayın meşgulüm biraz 2700 aldık 1500 ü dağıtıyorum
Benim 35 nerde @murobaşkan görüyor ama iplemiyorBen dağıtıcıyim kanka listeci degilim
Baska kapıya kardeşim puahaBenim 35 nerde @murobaşkan görüyor ama iplemiyor
Kanka 600 kaldı siteye attım şimdi başarılı olursak görürüm seniBenim 35 nerde @murobaşkan görüyor ama iplemiyor