- 23,726
- 22,133
- 113
3 te 3 nasılsın becerdin kanka hayretler içinde seni seyrettikYoksa ayıpsin
3 te 3 nasılsın becerdin kanka hayretler içinde seni seyrettikYoksa ayıpsin
O katılsada katılmasa her çekimde bende payı varVay be yine kaptin parayi helal hgg
Bekle 1 saat 1 saat sonra ne aldıysam geri gidecekVay be yine kaptin parayi helal hgg
Kesene bereket dost sansin daim olsun guzel oturdu valla maclarTebrikler beyler kusura bakmayın biraz işlerim yoğun bakamadım fazla @Muhammets10 @TomRiddle @Erhan1907 bu üç yakışıkli @Golcümetin ne IBAN atsın çekim gelince atariz
Kanka traş olurken oynayacam artık hahahHahha3 te 3 nasılsın becerdin kanka hayretler içinde seni seyrettik
4 ayak ustune direk dusecek yani diyonO katılsada katılmasa her çekimde bende payı var
Desteğinizle kardeşim saolunKesene bereket dost sansin daim olsun guzel oturdu valla maclar
Benimde acil trasa gitmem lazım o zmanKanka traş olurken oynayacam artık hahahHahha
Sen nie bizim aramıza giriyon isin gücün yokmu senin puahha4 ayak ustune direk dusecek yani diyon
Artik hepimizi gectin odul kazanma konusunda puhahabygggBekle 1 saat 1 saat sonra ne aldıysam geri gidecek
Ekmegim kesilmis forumda siz sahaya donunce tfgfSen nie bizim aramıza giriyon isin gücün yokmu senin puahha
Kanka odul alıyorum doğru bende günde kaç defa aciyorum zaten bende kazandığımda dağıtıyorum gecen mulayimin konusunda bile takip eden 2 kisiye odul vermedim mi slottan 2 3 almistim yine 2 kisiye elimden geldiğince yardım ettimArtik hepimizi gectin odul kazanma konusunda puhahabyggg
Ben kazanıyorum iste sorun orda kazanırsam rollerde olmam zatenEkmegim kesilmis forumda siz sahaya donunce tfgf
Sonucta 0 liyon agliuom 🥺🤣Kanka odul alıyorum doğru bende günde kaç defa aciyorum zaten bende kazandığımda dağıtıyorum gecen mulayimin konusunda bile takip eden 2 kisiye odul vermedim mi slottan 2 3 almistim yine 2 kisiye elimden geldiğince yardım ettim
Artik kazanamazsin hirsin buyumusBen kazanıyorum iste sorun orda kazanırsam rollerde olmam zaten
Aslında az olanlan yetinmek en doğrusu da tatmin olamıyorum artim bir kere daha büyük kazansam o zman yetincem eminim bundan da ne zman olur bilinmezArtik kazanamazsin hirsin buyumus
neresı la ben tras ederımKanka traş olurken oynayacam artık hahahHahha