- 10,636
- 6,441
- 113
Adamın dört harfisin kardeşimSen listede olmasan konu sahibini ipe dizecektim varsın sukur rahatladım kanka
Adamın dört harfisin kardeşimSen listede olmasan konu sahibini ipe dizecektim varsın sukur rahatladım kanka
Konu acta takip edelim kanka puahahAdamın dört harfisin kardeşim
Param yok kanki cihanı bekliyorum gelmezse karakolu arıcamKonu acta takip edelim kanka puahah
Çöktüm amq atmıyorum 1,50 basıcam gelmezse shooter pçi gibi kaçıcam amq ajajsjsjxjParam yok kanki cihanı bekliyorum gelmezse karakolu arıcam
Bari 2 orana bassaydinÇöktüm amq atmıyorum 1,50 basıcam gelmezse shooter pçi gibi kaçıcam amq ajajsjsjxj
7,40 a basmadığımı nerden biliyorsun sjsjjdnncBari 2 orana bassaydin
Alo 155 mi bir ihbarda buluncam evet sarı kedisi var aynen o piç amirimÇöktüm amq atmıyorum 1,50 basıcam gelmezse shooter pçi gibi kaçıcam amq ajajsjsjxj
Canımsın kankam 😍 😍@ahmetc10 kankam sana da çöktüm helal et sjsnddndm
Kedime dokundurrttttmam 🤣🤣 bak vp den ne atcamAlo 155 mi bir ihbarda buluncam evet sarı kedisi var aynen o piç amirim
Emeğine sağlık
Teşekkürler kral ellerine sağlık @murobaşkan kesene bereket@ahmetc10 @osmanarslan72 @Kemal34 brolar 500 er lira roll bakiyeleri gönderildi bol şanslar kazanıp bana Dm atmayanın totosuna koyem bilginize 🤣🤣
Emeğine sağlık kardeşimTeşekkürler kral ellerine sağlık @murobaşkan kesene bereket
Yunussss uyan isminle bir oldu roll bittiBol sans
Yoo ben almadım@KANSIZ @Mülayim6060 teşekkürler sayenizde 5 kişiye ödül verildi