- 23,593
- 22,003
- 113
Bende almadım maalesefYoo ben almadım
Bende almadım maalesefYoo ben almadım
Roll acınca gelıyolarda roll kazanınca neden gelmıyolar 😀Bende almadım maalesef
Menfaat galiba puahah başka aciklamasi olamazRoll acınca gelıyolarda roll kazanınca neden gelmıyolar 😀
@murobaşkan artık cvbta vermıyo burdakı alıntıya 2 m koydu sanırımMenfaat galiba puahah başka aciklamasi olamaz
O zaman sana zahmet daimonu etiket ette konu kapansın gereksiz yere konu açık suan puahah@murobaşkan artık cvbta vermıyo burdakı alıntıya 2 m koydu sanırım
Kım actıysa o kapatsınO zaman sana zahmet daimonu etiket ette konu kapansın gereksiz yere konu açık suan puahah
O suan zafer sarhoşluğu yaşıyor dost gözü birseyi gormez puahah o yuzden elin değmişken sen kapat puahahKım actıysa o kapatsın
Kanka işim vardı biraz yeni girdim valla@murobaşkan artık cvbta vermıyo burdakı alıntıya 2 m koydu sanırım
Kanka IBAN at 900 kaldı bana 400 sana atayım roll bakiyesi konuyu kapatalım hahahajajaKım actıysa o kapatsın
Vay helal başkanaKanka IBAN at 900 kaldı bana 400 sana atayım roll bakiyesi konuyu kapatalım hahahajaja
tebrikler muro beni unutmaLan ne sarhoşu bana kalan 1.500 hahahaha
Yok la takıl senKanka IBAN at 900 kaldı bana 400 sana atayım roll bakiyesi konuyu kapatalım hahahajaja
Dısarsayın arac basında bakamam saolasın murooKanka IBAN at 900 kaldı bana 400 sana atayım roll bakiyesi konuyu kapatalım hahahajaja
O zaman akşam yaparsam güzel bir rakam atarımDısarsayın arac basında bakamam saolasın muroo
Tamadıe bolsansO zaman akşam yaparsam güzel bir rakam atarım
Kazancın daim olsun reis 🔐Burası kilit başkan @Daimon