- 12,530
- 5,046
- 113
Hepimizin ad soyad inanlar sende xkxkckcDağıtımcı başına Dm ler gele gele ne güzel İstanbul be 🤣🤣
Hepimizin ad soyad inanlar sende xkxkckcDağıtımcı başına Dm ler gele gele ne güzel İstanbul be 🤣🤣
Bosver dost benim paraylan işim olmaz siz alın kafiEyv dostum benim erhanida görsen iyiydi varsa
Eyv dostumBosver dost benim paraylan işim olmaz siz alın kafi
Daha iyisi senin olsun broBosver dost benim paraylan işim olmaz siz alın kafi
Yakıcam bütün forumu kore mahallesinde bi cinayetin üstüne a4 yazıp kaçıcam amq en az 130Hepimizin ad soyad inanlar sende xkxkckc
😂😂😂😂 Sorun yaşayan biriyle direk sana gelelimYakıcam bütün forumu kore mahallesinde bi cinayetin üstüne a4 yazıp kaçıcam amq en az 130
Kişinin bilgileri var ahahahahahs 🤣🤣🤣
Pika pigaaaa adam kral 🤣🤣Tek basaran galıba terbıkler
Hehehehe ♥Ekli dosyayı görüntüle 822063Tebrikler kanka yapıyorsun bu sporu @murobaşkan
Az once kemal yoktu sanki sonradan dahil ettin tebrikler
Kardeşim sakin ol sakın bi delilik yapmaYakıcam bütün forumu kore mahallesinde bi cinayetin üstüne a4 yazıp kaçıcam amq en az 130
Kişinin bilgileri var ahahahahahs 🤣🤣🤣
Gozlerım bulanık gpruyo f1 e kadar duzelmem lazım 😂Pika pigaaaa adam kral 🤣🤣
Senin kadar değil ama kanka hahahahEkli dosyayı görüntüle 822063Tebrikler kanka yapıyorsun bu sporu @murobaşkan
Detayları da kaçırmıyor😂 istemiyorsan çıkarsın kankiAz once kemal yoktu sanki sonradan dahil ettin tebrikler
Tövbe estÇekim verdim beyler gelince sevişiriz
Latka şartmı et ete değsin diyorum sefgilim ahahahHa 🤣🤣🤣Çekim verdim beyler gelince sevişiriz
Sen listede olmasan konu sahibini ipe dizecektim varsın sukur rahatladım kankaDetayları da kaçırmıyor😂 istemiyorsan çıkarsın kanki![]()