- 23,697
- 22,088
- 113
Ben 3 gündür harbiwin e katılamadım para elime geçince unutuyorum orayı bitince aklıma geliyor ordan bi 10k alsaydık güzel olurdu vallaSorayım dedim
Ben 3 gündür harbiwin e katılamadım para elime geçince unutuyorum orayı bitince aklıma geliyor ordan bi 10k alsaydık güzel olurdu vallaSorayım dedim
Aynen son 1 kişilik yer kaldı zatenBen 3 gündür harbiwin e katılamadım para elime geçince unutuyorum orayı bitince aklıma geliyor ordan bi 10k alsaydık güzel olurdu valla
@Mülayim6060Ben 3 gündür harbiwin e katılamadım para elime geçince unutuyorum orayı bitince aklıma geliyor ordan bi 10k alsaydık güzel olurdu valla
Lan alsan ne olacak sen cekmezsin slota girersin sus konuşma sen maçts gol getir adamlar 10 k üstü kdemiyoz 10 k cekcen deseler sen yine oynarsın ulvi seniBen 3 gündür harbiwin e katılamadım para elime geçince unutuyorum orayı bitince aklıma geliyor ordan bi 10k alsaydık güzel olurdu valla
Her mulayimi görünce aklıma o kadının mülayim yapma oğlum genceciksin daha, kırmızı üstlü elbisesi mulayime yanaşmasi aklıma geliyor sahneler her seferinde gözümün önünden geciyor @Mülayim6060 kb kral 😂😂😂
Harbiwin neymiş ki
HahahahahahHer mulayimi görünce aklıma o kadının mülayim yapma oğlum genceciksin daha kırmızı üstlü elbisesi mulayima yanaşmasi aklıma geliyor @Mülayim6060 kb kral 😂😂😂
10k sabit olunca çekmek zorundasın kanka mecbur çekiliyor ben salak gibi orayı deneme yi hep unutuyorum para bitince aklıma geliyorLan alsan ne olacak sen cekmezsin slota girersin sus konuşma sen maçts gol getir adamlar 10 k üstü kdemiyoz 10 k cekcen deseler sen yine oynarsın ulvi seni
Birşey olmaz knkm seneye inşallah söz ben atacam10k sabit olunca çekmek zorundasın kanka mecbur çekiliyor ben salak gibi orayı deneme yi hep unutuyorum para bitince aklıma geliyor
4 adım futbol en az 2 orandan roll yapıyon 250 TL ile başlıyon başarılı olursan 10k ya tamamlıyorlarHarbiwin neymiş ki
Çıkar vur masaya dalalim hemen o konuya beraber hahahaha @Mülayim60604 adım futbol en az 2 orandan roll yapıyon 250 TL ile başlıyon başarılı olursan 10k ya tamamlıyorlar
İyiymiş yapılabilir de site ödemez ilk kez duydum adını4 adım futbol en az 2 orandan roll yapıyon 250 TL ile başlıyon başarılı olursan 10k ya tamamlıyorlar
Sponsor buraya 4 kişiye ödedi 1 kişilik kaldıİyiymiş yapılabilir de site ödemez ilk kez duydum adını
Şu an kız kulesinde çayımı yudumluyorum 😀 rollere yarın başlarız yineÇıkar vur masaya dalalim hemen o konuya beraber hahahaha @Mülayim6060
Afiyetler olsun kralŞu an kız kulesinde çayımı yudumluyorum 😀 rollere yarın başlarız yine
Yapma be baboş belki erhanla yapardık ikimizden biriŞu an kız kulesinde çayımı yudumluyorum 😀 rollere yarın başlarız yine
Size bi sponsor bulmamız lazım o zamanYapma be baboş belki erhanla yapardık ikimizden biri