- 23,321
- 12,160
- 113
HahahahahaO yüzden kasa kalmayacak diyor 😂😂
HahahahahaO yüzden kasa kalmayacak diyor 😂😂
Zaten won oldu kazanana kadar demiştik konu bitti artık başka bi zaman başka bi güzelliğe😂Kanka kimseye para vermek zorunda değilsin bugün hepimiz sayende konu actik zaten saol varol iyi geceler
Daim olsun aminimişego şegoZaten won oldu kazanana kadar demiştik konu bitti artık başka bi zaman başka bi güzelliğe😂
Senin kasa 200k varmi ağaZaten won oldu kazanana kadar demiştik konu bitti artık başka bi zaman başka bi güzelliğe😂
Dilediğine açtır kanka beni es gec ama gönlünden koparsa dagitZaten won oldu kazanana kadar demiştik konu bitti artık başka bi zaman başka bi güzelliğe😂
Yok lâ dün Max aldık ufak tefek hattcadık kalanıda bölüştüm 5/6k kaldıSenin kasa 200k varmi ağa
TebriklerYok lâ dün Max aldık ufak tefek hattcadık kalanıda bölüştüm 5/6k kaldı
Abicim uyusana sen ya hahahahaYok lâ dün Max aldık ufak tefek hattcadık kalanıda bölüştüm 5/6k kaldı
Nasıl yaniÇekim verdim
Beklenen oldumuZaten won oldu kazanana kadar demiştik konu bitti artık başka bi zaman başka bi güzelliğe😂
Ne altı Porto en az 4 atacakAh porto macina tam 2.5 alt basmalik
Başka site bulamadin mi kankaPiabellada kafayı yedi artık geç ödemeye başladı
ben açmadım yalan söylemeKanka kimseye para vermek zorunda değilsin bugün hepimiz sayende konu actik zaten saol varol iyi geceler
Kanka devamlı ordan oynuyorumBaşka site bulamadin mi kanka
Hadi bakalımKanka devamlı ordan oynuyorum