- 695
- 209
- 43
Bolsans
Hayda sen de mi zorla ibanlarinizi bulur atarim 🤣Bende almam bir gün daha sikariz disimizi surda ne kaldı 25 ine![]()
İkindin işi fişfikleyenlerden biri de buydu. Çok küfür ettim. Asıl ayıbı bu ettiBende almam bir gün daha sikariz disimizi surda ne kaldı 25 ine![]()
Mamoste konusu mu kralİkindin işi fişfikleyenlerden biri de buydu. Çok küfür ettim. Asıl ayıbı bu etti
EvetMamoste konusu mu kral
Ula seni de mi listeye almadılar. Ohaaa ohaaa
Ulan konuyu adım adım takip eden ilk 5 adamı listeye koymamışlar yuhh
Mamostenin çok ödülünü yedik 50 kez almasın bir şey demem desteklerim . Kafalarına göre liste yaptılar ona kızdım.Ula seni de mi listeye almadılar. Ohaaa ohaaa
Git lan sanki hayatında dağıtım yapmış gibi 10 senedir forumdayiz bir gün para gönderdin mi hiç bana veya başkasınaHayda sen de mi zorla ibanlarinizi bulur atarim 🤣
Anca laf yapar. İki üç adam görür kuyunu kazmaya çalışır. Biri roll yaptırır yüzüne bile bakmaz. Her şekilde görmezden gelir. Para yokken de kim ne derse eyvallah çekerGit lan sanki hayatında dağıtım yapmış gibi 10 senedir forumdayiz bir gün para gönderdin mi hiç bana veya başkasınaneyse şansın bol olsun dost bendne uzak Allah'a yakın