- 42,469
- 11,676
- 113
90+1
Vekalten devralirim dost@sinansrml63 maç bitene kadar konuya gelmezsen ödül iptal wonlarsa👍
Yavrum benim Sinan yeterki parayla aynı cümle içinde kurulsun
İyi de sana laf atmadım farkındaysan. Ben seni kırmadım. Sen beni kırdın. Adam ekmeğinin peşinde gibi cümleler. Zaten listeye yazmışsın. Ben yanlış yaptığını söyledim sen bana laf atıyorsunVay anasını adamı ezdirmedik arka çıktık savunduk yaptığı muameleye bak ne kirilacam la ben 250 TL için biz öyle adammiyiz bence ayıp senin![]()
Sinana bi kıyak yapalım adam hasılatı bana yolluyor 😀Vekalten devralirim dost![]()
Maşallah bugün herhalde ,4. Rol yaptirisinisSinana bi kıyak yapalım adam hasılatı bana yolluyor 😀
Bak ödüle sadece bir dostumuzu etiketledi konu başında. Sadece 5 kişiyiz burda 🤣🤣🤣 nerde bu dostlarımız 30-35 kişi@sametcan80 gördün mü sinyali
Şöyle dostlar kazanamadık Sinan gibi ya ona yanarımMaşallah bugün herhalde ,4. Rol yaptirisinis![]()
Eri lan sana
Kanka kupon kazanınca yinede burada olacaklar emin olBak ödüle sadece bir dostumuzu etiketledi konu başında. Sadece 5 kişiyiz burda 🤣🤣🤣 nerde bu dostlarımız 30-35 kişi
Çok takildınız bu mevzuya salın artık bence.Bak ödüle sadece bir dostumuzu etiketledi konu başında. Sadece 5 kişiyiz burda 🤣🤣🤣 nerde bu dostlarımız 30-35 kişi
La valla laf felan vurmadım içinden geldiği gibi söyledim samimiydim ictendim net adamım ben dost birine bir şey söyleyecek sem yüzüne net bir ifadeyle söylerimİyi de sana laf atmadım farkındaysan. Ben seni kırmadım. Sen beni kırdın. Adam ekmeğinin peşinde gibi cümleler. Zaten listeye yazmışsın. Ben yanlış yaptığını söyledim sen bana laf atıyorsun
Kanka uzatmıyoruz be sende boşverÇok takildınız bu mevzuya salın artık bence.