http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 7 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
Seninde rol paralarını aldığına şahit oldum da sana demedim
Benim dağıtmadığım hiçbir para yoktur forumda sen 7 aylık çocuk gibi 30 dk sonra dağıtım yapılmayınca ki o zaman metinle liste hazırlıyorduk @Metings1905
Başka konularda parayı aldılar kaçtılar dedin dağıtmıyorlar 3 gün banlandın bu tavrından dolayı belli ki açığımızı arıyorsun konuşmak için sen bulamazsın ama ben bulurum merak etme

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,919
4,781
113
167

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,297
41,205
113
Benim dağıtmadığım hiçbir para yoktur forumda sen 7 aylık çocuk gibi 30 dk sonra dağıtım yapılmayınca ki o zaman metinle liste hazırlıyorduk @Metings1905
Başka konularda parayı aldılar kaçtılar dedin dağıtmıyorlar 3 gün banlandın bu tavrından dolayı belli ki açığımızı arıyorsun konuşmak için sen bulamazsın ama ben bulurum merak etme
Siz büyük adamlarsiniz dost yaparsınız :) hazır olan listenin nesini yaptıysanız artık sorun yok işine bak muhattap olma kafi

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,919
4,781
113
Woooon

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,436
13,063
113
Ne sayı çıktı be
Mülayim genelde alt alıyorsun bu maçı iyiki üst almışsın bu şansla sen 100 k yi gorursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...