- 36,262
- 27,115
- 113
Konum atBenim anlayıp anlamamam sorun değilde inşallah gerçek hayatta böyle değilsindir 😀
Konum atBenim anlayıp anlamamam sorun değilde inşallah gerçek hayatta böyle değilsindir 😀
Bu @Hayroo el yazısı puahha@marinpnn hakkinda istihbarat bu yazinin buraya atilmasi istendu
Vermeyin aga .... bende 2 kere verdim yalvardı yakardı dmden ilk rollerimde hatta buna abuzerler bir lakap taktı ayakcımı ne diyolar ... bana yazdı bana vermezler aram yok diye buna ayrıca özel attım konuda bunada verin dedim bir kuruş hak etmiyor parası olsa sizele taşak geeçr kuruş vermez varsa yoksa 1-2 enişteye atar
🙄
Gel Mersin'e😀Konum at
Dedigi dogruluk payu yüzde 90@marinpnn hakkinda istihbarat bu yazinin buraya atilmasi istendu
Vermeyin aga .... bende 2 kere verdim yalvardı yakardı dmden ilk rollerimde hatta buna abuzerler bir lakap taktı ayakcımı ne diyolar ... bana yazdı bana vermezler aram yok diye buna ayrıca özel attım konuda bunada verin dedim bir kuruş hak etmiyor parası olsa sizele taşak geeçr kuruş vermez varsa yoksa 1-2 enişteye atar
🙄
Daim olsun enoo ✋✋@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
@marinpnn bana devrettı kral uygun nu senın ıcın@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Kesene bereket 🙂@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Ya ben dost kac gün oldu cimbom şerefine sal bombayı knk🙏@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Kesene bereket dostum daim olsun kazancın@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Eskiden biz yapardık unutulduk@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
saol kardo kesene bereket@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Kazancın daim olsun dost kesene bereket@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Allah daha cok versin knk@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Kesene bereket dostum@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Kesene bereket daim olsun kazancın Saqolasin ❤@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Artik adam da tutuyor kendineSakin olun comertlige gore dagitima gore miktar farklari olacak kimine 200 kimine 400 kimine 300 cömertlere 400 cimrilere 200 boype 20 kisiye mumkun oldugunca herkese atacaz 2 tane dagitimci da ayarladim