- 36,262
- 27,114
- 113
Benım bıldıgım mulayım ona para verır onu utandırır net@Mülayim6060 şu @marinpnn denen gıcık adama ambargo uygulamis misin uygulamamis misin kara listende mi degil mi bi cevap vermedin
Benım bıldıgım mulayım ona para verır onu utandırır net@Mülayim6060 şu @marinpnn denen gıcık adama ambargo uygulamis misin uygulamamis misin kara listende mi degil mi bi cevap vermedin
Dostum tayfa tayfa diyorsun ya isim ver bakalım kimmiş onlar bir öğrenelim senden duyalımAğa lafım kimseye değil dicem üstüne alınan alınsın ben bu işe aylık 100 bin TL para koyuyorum amma iyi amma kötü surda sülük gibi her konunun altına günlük 50 TL yatırıp bir b.k yediğini sanan tayfaya
Ağa kimse kimseyi kandırmasın herkesin bütçesi kendine göredir lakin burda kimse 50 TL 100 TL ile dondurmuyor burayı, gerginlik çıkarmaya gerek yok benceAğa lafım kimseye değil dicem üstüne alınan alınsın ben bu işe aylık 100 bin TL para koyuyorum amma iyi amma kötü surda sülük gibi her konunun altına günlük 50 TL yatırıp bir b.k yediğini sanan tayfaya
Yazida biraz egoizm var biraz bencillik vvar biraz hor görme var sankim sen narsist misin yoksaAğa lafım kimseye değil dicem üstüne alınan alınsın ben bu işe aylık 100 bin TL para koyuyorum amma iyi amma kötü surda sülük gibi her konunun altına günlük 50 TL yatırıp bir b.k yediğini sanan tayfaya
Ayın 1i oldu 100k paran var ozmaanAğa lafım kimseye değil dicem üstüne alınan alınsın ben bu işe aylık 100 bin TL para koyuyorum amma iyi amma kötü surda sülük gibi her konunun altına günlük 50 TL yatırıp bir b.k yediğini sanan tayfaya
Sado mado majitYazida biraz egoizm var biraz bencillik vvar biraz hor görme var sankim sen narsist misin yoksa
Şans parası gelir mi metinim horozcu damAyın 1i oldu 100k paran var ozmaan
Lısteye gıremedık yapı devreye gırdıŞans parası gelir mi metinim horozcu dam
La geçen bı kızı kandırdım 1500 dolar alicam falan diyorduAyın 1i oldu 100k paran var ozmaan
1500 papua yenı gıne dolarıymıs 100 tl edıyormusLa geçen bı kızı kandırdım 1500 dolar alicam falan diyordu
Bu seferde girmeyelim metinim olmaz mıLısteye gıremedık yapı devreye gırdı
Helal la metin bı yandan rol takip ediyon bı yandsn gözün burda1500 papua yenı gıne dolarıymıs 100 tl edıyormus
Lıste dısı olan olursa ölum var hastaık varHelal la metin bı yandan rol takip ediyon bı yandsn gözün burda
Kadın mıymışDurun @marinpnn hakkknsa istihbarat geldi
Benı al onun yerıne gıcık olsun puahaDurun @marinpnn hakkknsa istihbarat geldi
Hala ne oluyor lo buralardaDurun @marinpnn hakkknsa istihbarat geldi