http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 7 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
8,584
113
Ağa lafım kimseye değil dicem üstüne alınan alınsın ben bu işe aylık 100 bin TL para koyuyorum amma iyi amma kötü surda sülük gibi her konunun altına günlük 50 TL yatırıp bir b.k yediğini sanan tayfaya
Dostum tayfa tayfa diyorsun ya isim ver bakalım kimmiş onlar bir öğrenelim senden duyalım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,275
15,914
113
Ağa lafım kimseye değil dicem üstüne alınan alınsın ben bu işe aylık 100 bin TL para koyuyorum amma iyi amma kötü surda sülük gibi her konunun altına günlük 50 TL yatırıp bir b.k yediğini sanan tayfaya
Ağa kimse kimseyi kandırmasın herkesin bütçesi kendine göredir lakin burda kimse 50 TL 100 TL ile dondurmuyor burayı, gerginlik çıkarmaya gerek yok bence

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,248
15,698
113
Yazida biraz egoizm var biraz bencillik vvar biraz hor görme var sankim sen narsist misin yoksa

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,599
86,554
113
Her rollingin sonu tartışma özelden halledileceğini öğrenemediniz daha

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,262
27,114
113
Ayın 1i oldu 100k paran var ozmaan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...