- 11,245
- 7,354
- 113
Ağa hakkım varsa dahi şu meetingse verin yeminle ben 2 yıl Portekiz'de yaşadım iş için orda bile bu kadar cingenesini görmedim
Aleykum selam konuda kaynamış görmedimVay mqqq birinizde Allah'ın selamını almadınız helal valla
Adamsın hep solerım adamsın senAğa hakkım varsa dahi şu meetingse verin yeminle ben 2 yıl Portekiz'de yaşadım iş için orda bile bu kadar cingenesini görmedim
ASVay mqqq birinizde Allah'ın selamını almadınız helal valla
Allah belanı kaldırsın haykırdım ahhaahhahsh 🤣🤣🤣😅😅😅Ağa hakkım varsa dahi şu meetingse verin yeminle ben 2 yıl Portekiz'de yaşadım iş için orda bile bu kadar cingenesini görmedim
@sinansrml63 yıldırdım ben bunu kıme atıyoz ıbanAğa hakkım varsa dahi şu meetingse verin yeminle ben 2 yıl Portekiz'de yaşadım iş için orda bile bu kadar cingenesini görmedim
As iyi gecelerS.a noluyo lleee burdaa
Para ağır basmış abi 😂 senlik bişe yok boşverrVay mqqq birinizde Allah'ın selamını almadınız helal valla
Suratına tükürünce biri Yarabbi Şükür diyorsun ya 😀Adamsın hep solerım adamsın sen
Dostum benım yaptıgım kınaye sen anlamazsın bosverSuratına tükürünce biri Yarabbi Şükür diyorsun ya 😀
Ortalığı bulandirma bu adamda açmış etkinlikler burda herkes aynı gemide bir şans donermi diye milleti birbirine neden düşsün etkinlik sahibine Sor kararı o verir @marinpnn dost sende germe ortamı istersen konu bulanır gerek yok herzaman formlarda gruplar olur buda bir etkileşimDurun @marinpnn hakkknsa istihbarat geldi
Bırak parayı selam al selam pusto 😂😂@sinansrml63 yıldırdım ben bunu kıme atıyoz ıban
Ulan aldık ya bıldırmısler sılındı hosgeldıbBırak parayı selam al selam pusto 😂😂
Ağa hakkım varsa dahi şu meetingse verin yeminle ben 2 yıl Portekiz'de yaşadım iş için orda
A s knkVay mqqq birinizde Allah'ın selamını almadınız helal valla
Benim anlayıp anlamamam sorun değilde inşallah gerçek hayatta böyle değilsindir 😀Dostum benım yaptıgım kınaye sen anlamazsın bosver
Vay toprağım benim hakkım nerde yaAdamsın hep solerım adamsın sen
@Enişte senin hakkinda da iddalar var 🙄😃@marinpnn hakkinda istihbarat bu yazinin buraya atilmasi istendu
Vermeyin aga .... bende 2 kere verdim yalvardı yakardı dmden ilk rollerimde hatta buna abuzerler bir lakap taktı ayakcımı ne diyolar ... bana yazdı bana vermezler aram yok diye buna ayrıca özel attım konuda bunada verin dedim bir kuruş hak etmiyor parası olsa sizele taşak geeçr kuruş vermez varsa yoksa 1-2 enişteye atar
🙄