- 48,248
- 15,698
- 113
Yok berdusa 150 gerisi zaten etkinlik acmisBunu mulayımle lısteden once dm den konussanaa acemi
Yok berdusa 150 gerisi zaten etkinlik acmisBunu mulayımle lısteden once dm den konussanaa acemi
Bundan sonra bu adamın konusunun başına rol açmamis arkadaşlar ödül alamaz diye yazmak lazım, o kadar takuo ediyorlar boşa gidince insan kötü oluyor vallaTmm berdusu cikartak marinponu cikartak barriosla golcumetini ekliyek
Şaka yapıyon vay arkadaş o miktarı hemen ödedi sağlam mis laÇıkarma benim dediğim miktara göre atarsın ödülleri sen iban yaz bana bu arada betbox 2 dk da yolladı helal olsun
Darbe yapmak lazım sanaYok berdusa 150 gerisi zaten etkinlik acmis
En güzeli enişte bizlerinde uzaklaşması lazım borç çok nasıl yapacaz bilmiyorumBen söyleyeceğimi söyledim bütün 2 fa yı boşalttım sildim yani ben 2 fa olmayan yere para yatırmam illegal kumarı komple bıraktım slot oynuyordum zaten ağırlıklı
Öyle kumara para atacaksam yasaldan oynamaya devam edicem süpriz kuponlarla
Ha olurda denk gelirse de komple bırakacağım çok zor ama şans nasip geleceği varsa geliyor
Yani betbox isareti mi veriyon yani diyon ki betboxtan roll yaptirayim sana kalanlara at mi diyon ahahahÇıkarma benim dediğim miktara göre atarsın ödülleri sen iban yaz bana bu arada betbox 2 dk da yolladı helal olsun
Ay saqolasin @Mülayim6060 abi adammssn senÇıkarma benim dediğim miktara göre atarsın ödülleri sen iban yaz bana bu arada betbox 2 dk da yolladı helal olsun
Aylık kayıp bonusu hakkın yok muDarbe yapmak lazım sana
Helal olsun Sinan junior böyle 30 yıllık şoförüm böyle sinyal görmedimYani betbox isareti mi veriyon yani diyon ki betboxtan roll yaptirayim sana kalanlara at mi diyon ahahah
Iste adam en basindan var haberi yok adaletsizlik olurdu yazmasak en azindan sigara parasini atak dusuncesindeydim ondan listeye koydumBundan sonra bu adamın konusunun başına rol açmamis arkadaşlar ödül alamaz diye yazmak lazım, o kadar takuo ediyorlar boşa gidince insan kötü oluyor valla
Mulayim site adami çıktı yala puahaYani betbox isareti mi veriyon yani diyon ki betboxtan roll yaptirayim sana kalanlara at mi diyon ahahah
😂😂Harbi etkinlik diyince de benim ismimle murobaskanin ismi var orda yani 😂
Belki kazanırız bırak para olmasını internet dahi yok tlfondaYani betbox isareti mi veriyon yani diyon ki betboxtan roll yaptirayim sana kalanlara at mi diyon ahahah
Dm atamiyon etiket atabiliyon ne kadar acikli bi durum 😃Hergün etkinlik açıyoruz @Mülayim6060 dost
O gun @Mülayim6060 abım agam adamların adamı kralları kralına yanlıs yaptın elendınEkli dosyayı görüntüle 850222Ekli dosyayı görüntüle 850223Ekli dosyayı görüntüle 850224Ekli dosyayı görüntüle 850225
Bana konu açmıyor diyen ödül dagitmiyor diyen tayfa azıcık profilime girip bakarsanız.Belesciligin sonu iyi değil