- 37,084
- 24,244
- 113
Valla helal olsun şova devamBu zaten 7 inci adımdı kasayı 118k yaptım 5 binle başladık kupon sonuçlansın çekim verip etkinlik açan 6.7 kişiye ulaşacaz
Valla helal olsun şova devamBu zaten 7 inci adımdı kasayı 118k yaptım 5 binle başladık kupon sonuçlansın çekim verip etkinlik açan 6.7 kişiye ulaşacaz
Kayıp 120k 150k civarı olunca verir o puanı1xbet 23000 puan yüklemiş vay anasını
Tebrikler dostum daim olsu.n118 bin çekim verdim bakalım
6.7 kişiye ulaşacam etkinlik rol açan
Helal olsun GS ye vallaNe maç oldu la son 10 dk 4 yıl verdim ömrümden
Biz ne yapalım son 10 senede 30 yaş yaşlandıkNe maç oldu la son 10 dk 4 yıl verdim ömrümden
Bob mülayim kadar sevsin bizi hayat yeterValla helal olsun şova devam
Biz mac bitti diye geldikHerkes tetikte bekliyormuş ya la hahahahah
Dun oynadın ama dost puahabBen futbol oynamam asla
Allah sabır versin kanka zorBiz ne yapalım son 10 senede 30 yaş yaşlandık
Sorma söyleme hatırlatma çok iyiydiNe maç oldu la son 10 dk 4 yıl verdim ömrümden
Secmesınde dagıtsın@sinansrml63 dağıtım işini hallet sen çekim gelirse
👍 Başından beri olanlar mi alacak acaba yoksa şansınami herkesin@sinansrml63 dağıtım işini hallet sen çekim gelirse
Gs macina daldık mulayim dost dur durak bilmiyor umarım bu denli devam ederTrafik vardi gec kaldik kesin patrin @Mülayim6060 bu sefer kovdu bizi
Bana bi 95k atsana bebeğim borçları kapatalım 😅😅😅
Aslan dost Bu akşam şerefine beni unutma Bi rol yapayım @Mülayim6060 🙏 Macı izliyordum dost kesene bereket knk118 bin çekim verdim bakalım
6.7 kişiye ulaşacam etkinlik rol açan
Mac zevkliydi amaGs macina daldık mulayim dost dur durak bilmiyor umarım bu denli devam eder
Listen belli mi@sinansrml63 dağıtım işini hallet sen çekim gelirse