- 7,304
- 7,469
- 113
Ben sana yemek ısmarliyim dedim adresi Nijerya da bir köy olarak yollamışsın kurye hala gidiyorKötü valla pilav vardı bitti knk yarın ne yicem bilmiyorum
Ben sana yemek ısmarliyim dedim adresi Nijerya da bir köy olarak yollamışsın kurye hala gidiyorKötü valla pilav vardı bitti knk yarın ne yicem bilmiyorum
Zaten biz dm atmiyorduk bizim için onem teşkil edecek durum yok puahaDm yi kapattı yetkililer 😀
Rezıllık 😀Dm yi kapattı yetkililer 😀
ilginç bir skor oldu adaş tebrikler ilk yarı izledim biraz canla başla savundular Fenerbahçe gibi aptal aptal bakmadılar topaGordun mi eniste liver nasıl bjk nin rekorunu egale etti puaha
Ne verdin ki gs yeGalatasaray yaktı yine beni 🤣🤣
2.5 ust ev verdiNe verdin ki gs ye
Simdi bana döndu oklar etiketler başladi 🤓Dm yi kapattı yetkililer 😀
Kanka keşke eskisi gibi olsa da rekabet ortamı zevk alsak ben artık valla eskisi gibi zevk almıyorum yaşın kaç bilmiyorum ben 30 yaşındayım ben eskiden inanılmaz zevk alırdım futboldan şimdi kuran çarpsın sadece Fenerbahçe'nin maçlarını izliyorumKanka ben nice gezmeye gittim edindiğim bilgi tecrübe fenere fena yaslicaklar 😂 yol yakınken Galatasaray lı ol özel davetlim olarak
Kesenize bereket şimdiden 👍Simdi bana döndu oklar etiketler başladi 🤓
Kahkaha attım Allah tependen baksın yaPeygamberlere komsu olucak ınsallah
Yönetime bildir dostSimdi bana döndu oklar etiketler başladi 🤓
Çekiliş mi vardı kankaZlot çekiliş çıkarsa sabaha kadar 1k paranın cevrimiyle uğraşıriz![]()
Liverpool 3 yemeyeli 1 sene olmuştur2.5 ust ev verdi![]()
@sinansrml63 dayan kuru etıketSimdi bana döndu oklar etiketler başladi 🤓
2 adım roll vardı yoksa gelmezdim😀Simdi bana döndu oklar etiketler başladi 🤓
Puhahaha boku yedikDm yi kapattı yetkililer 😀
Yanlışlıkla millet yoksayacak seniDm yi kapattı yetkililer 😀
Yemek derken?Gs ye 1 verin dedim 3 gdür ne kupon var ne yemek bu zor günler gecer inşallah ya