- 27,002
- 16,237
- 113
Bana bi 95k atsana bebeğim borçları kapatalım 😅😅😅Parayı ıhtıyacı olan dm den ulassın 100 k atıcam ılk dm atana
Bana bi 95k atsana bebeğim borçları kapatalım 😅😅😅Parayı ıhtıyacı olan dm den ulassın 100 k atıcam ılk dm atana
Osımhana yemekhane bıde aşcı alıcamTüh Osimen attı yetişemedik![]()
İddia baronları bu akşam iş başında tetikte olun sikeye yakalanmayın knkParayı ıhtıyacı olan dm den ulassın 100 k atıcam ılk dm atana
Bana da 1 masa ile 4 tane zar alır mısınOsımhana yemekhane bıde aşcı alıcam
Alırım kardesım 2 deste ıskanbıl yanında hedıyemBana da 1 masa ile 4 tane zar alır mısın
Yok kağıt erkek adamı bozar zar kafi teşekkürlerAlırım kardesım 2 deste ıskanbıl yanında hedıyem
Yönetime bildirParayı ıhtıyacı olan dm den ulassın 100 k atıcam ılk dm atana
3 kısı yazdı 50k attım ucunedeYönetime bildir
Kesene bereket kimlere attıysan reis3 kısı yazdı 50k attım ucunede
👍 Benim msj gelmedi galiba3 kısı yazdı 50k attım ucunede
Geldı kanka yonlendırdım yonetıme donus yaparlar kısa zamanda ıbanı kontrol et👍 Benim msj gelmedi galiba
Eyw reis baktım yok gelen yönlendirdiysen gelir kral 👍Geldı kanka yonlendırdım yonetıme donus yaparlar kısa zamanda ıbanı kontrol et
Gelir elbet bu adamda yanlış olmazEyw reis baktım yok gelen yönlendirdiysen gelir kral 👍
Uzun zamandır tanirim çok geçerli birisi o yanlis olmazGelir elbet bu adamda yanlış olmaz
EFT mi yaptın yanlışlıklaGeldı kanka yonlendırdım yonetıme donus yaparlar kısa zamanda ıbanı kontrol et
Havuzdadır dussr bırazdanEFT mi yaptın yanlışlıkla
Yoksa mypayz ödeme kuruluşu sen misinHavuzdadır dussr bırazdan
Shellpayz yonlendırdımYoksa mypayz ödeme kuruluşu sen misin
Masa ile 4 adet zar şimdi geldi kardeşim, ekstradan gönderdiğin hediye kurpiyer kız için de teşekkürlerHavuzdadır dussr bırazdan