- 27,302
- 16,386
- 113
Son durum nedir bi kupon parası ateşlesene 5 li kombine atayım şansına 😅🙏Aynen öyle oldu valla
Son durum nedir bi kupon parası ateşlesene 5 li kombine atayım şansına 😅🙏Aynen öyle oldu valla
Maasina 3-4 gün mü kaldı bişey olmaz sayılı gün çabuk geçer kankaAllah razı olsun dost saolsun canım sıkkın siz iyi olun yeter
15 gün var durumum kötü, Allaha şükür yapacak bisey yokMaasina 3-4 gün mü kaldı bişey olmaz sayılı gün çabuk geçer kanka
Dağıtım işini şimdilik bitirdim ilerleyen saatde bi bakalımSon durum nedir bi kupon parası ateşlesene 5 li kombine atayım şansına 😅🙏
Hayret 3-4 gün diyordun artık 15 gün oldu. 15 günde diğer maaşın zamanı bile geçmiş oluyor ay 30 gün ya hani15 gün var durumum kötü, Allaha şükür yapacak bisey yok
Allah daha çok versin kesene bereket , bol kazancin olsun dost forumun gülüsün .Allah daha çok versin inşallah sana 🙏Dağıtım işini şimdilik bitirdim ilerleyen saatde bi bakalım
Yok knk 15i maaş ağustosun maaşını vermedi firma onu 20 ekimde vercek asgari maaş 15 iHayret 3-4 gün diyordun artık 15 gün oldu. 15 günde diğer maaşın zamanı bile geçmiş oluyor ay 30 gün ya hani
Selam ve dua ileHayret 3-4 gün diyordun artık 15 gün oldu. 15 günde diğer maaşın zamanı bile geçmiş oluyor ay 30 gün ya hani
Haydi cimbommmm devir liverpoluuuSelam ve dua ile
Gelır mıHaydi cimbommmm devir liverpoluuu
O para ona basilimi knk ya o ne öyle bende kuruş yok sen 19 bin basmissin o gelmez gibi yaGelır mı
Victor bu maç gol atar mısın ? Moralin bozuksa bizi mafederlerHaydi cimbommmm devir liverpoluuu
Senın ıcınde gs basıyorum sımsıO para ona basilimi knk ya o ne öyle bende kuruş yok sen 19 bin basmissin o gelmez gibi ya
Maç sonu 2 versen daha iyiydi knkGelır mı
Rahat kazanırGelır mı
Dm ye bakar mısın açım yemek yemem lazımDağıtım işini şimdilik bitirdim ilerleyen saatde bi bakalım
Vlla bu maç bol gol atmam gerekVictor bu maç gol atar mısın ? Moralin bozuksa bizi mafederler
1.060 lirasını adama atacaksan gelirGelır mı
Kazanirda ya 2 0 biter se knkRahat kazanır
(Gsliyim)