- 3,318
- 6,440
- 113
Hayatımın Geçtiği en kötü ayını yaşıyorum kral.1K yükselemiyorum nasıl böyle oldu çözemiyorumSen zenginsin bir şey olmaz sana dost
Hayatımın Geçtiği en kötü ayını yaşıyorum kral.1K yükselemiyorum nasıl böyle oldu çözemiyorumSen zenginsin bir şey olmaz sana dost
Bu ay bu gece bitiyor gardaşım umarım yeni Ayla birlikte zararı fazlasiyla çıkarıp Kara geçersin bu ayHayatımın Geçtiği en kötü ayını yaşıyorum kral.1K yükselemiyorum nasıl böyle oldu çözemiyorum
İnşallah kardeşim benim hepimiz için aynı temennideyim hepimiz kazanalım inşallahBu ay bu gece bitiyor gardaşım umarım yeni Ayla birlikte zararı fazlasiyla çıkarıp Kara geçersin bu ay
Aynen zaten kimsenin kaybetmesini istemeyiz burda aile ortamımız var iyisiyle kötüsüyleİnşallah kardeşim benim hepimiz için aynı temennideyim hepimiz kazanalım inşallah
Naber başkanımAynen zaten kimsenin kaybetmesini istemeyiz burda aile ortamımız var iyisiyle kötüsüyle
Aynen 2 k yı dağıttık. 2 de enfes kupon yaptık yarınaNe yaptın anlamadım parayı katlayıp dağıtım mı yaptın
Naber başkanımAynen zaten kimsenin kaybetmesini istemeyiz burda aile ortamımız var iyisiyle kötüsüyle
İyidir kardeşim sen nasılsınNaber başkanım
Lan ben Münih u 19 tek Golden gittim gelse 1.750 oluyordum banada yarayacakti olmadıAynen 2 k yı dağıttık. 2 de enfes kupon yaptık yarına
Özelleri de aldık. Para güzel yaradı
Bende iyiyim çok teşekkür ederimİyidir kardeşim sen nasılsın
Sizin iyiliğiniz bizimde iyiligimizdirBende iyiyim çok teşekkür ederim![]()
Cansın var ol başkanım aynı şekildeSizin iyiliğiniz bizimde iyiligimizdir
Sadakat zinciri devam etse iyiymişLan ben Münih u 19 tek Golden gittim gelse 1.750 oluyordum banada yarayacakti olmadı
Edecekti valla hissetmiştimSadakat zinciri devam etse iyiymiş
Biri sana tuttuğun altın olsun falan mı dedi😂😂dün 1xbet 500 Freebet vardı sallayıp kupon yapmıştım o da tutmuş para yatırmaya girmiştim
Para yatırayım derken 10k ile mi karşılaştın 😅😅dün 1xbet 500 Freebet vardı sallayıp kupon yapmıştım o da tutmuş para yatırmaya girmiştim
Allah razı olsun dost saolsun canım sıkkın siz iyi olun yeter@Victorosimhen nerdesin mulayim merak ediyor artik bi selam versin dm den diyor
Aynen öyle oldu vallaPara yatırayım derken 10k ile mi karşılaştın 😅😅