- 3,358
- 1,805
- 113
turkcelle uzaklaş hayattaaannnn3 senedir her ay turkcelll faturam puaha bu kadar üstüne aldığım tel borcu da var onu ayrı ödüyorum
turkcelle uzaklaş hayattaaannnn3 senedir her ay turkcelll faturam puaha bu kadar üstüne aldığım tel borcu da var onu ayrı ödüyorum
Adaşa attım 1 milyon bayram parasıBugün paramız geliodu noldu
😆😆
Hem borcum yok diyor tek ve fatira borcu bu kadar diyor erhan her gun farkli konusuyon gercekten ailen seni evden kovsa git hayatini kur dese bence cok tehlikeli bi adama donusecen 😀3 senedir her ay turkcelll faturam puaha bu kadar üstüne aldığım tel borcu da var onu ayrı ödüyorum
Durumlar kötü@JoeQuanqa parasi olan adamın forumda ne isi olur dimi kanka puaha
Erhan al bu da benden hayatımda ödediğim en büyük fatura3 senedir her ay turkcelll faturam puaha bu kadar üstüne aldığım tel borcu da var onu ayrı ödüyorum
Kanka ben borc mevzularina girmiyorum hiç bi zman sen beni zorluyorsun belki 10 milyon borcum var belki hiç yok bu benim özelimHem borcum yok diyor tek ve fatira borcu bu kadar diyor erhan her gun farkli konusuyon gercekten ailen seni evden kovsa git hayatini kur dese bence cok tehlikeli bi adama donusecen 😀
5 ay önce 46k ödeme yaptım tek kalemde dost gerçi tel almistim onu kapattımErhan al bu da benden hayatımda ödediğim en büyük fatura
Battin miDurumlar kötü
Iste sorun burda kendini bile bazen kandiriyon benim tek tavsiyem gucun var paran var oynamasan ailen sana guzel hayat sunacak sabirla isine gucune bak git disarda ez paralari yaziktir nryse ben insanca uyarimi yaptim gerisi sana kalmisKanka ben borc mevzularina girmiyorum hiç bi zman sen beni zorluyorsun belki 10 milyon borcum var belki hiç yok bu benim özelim
Benim Mobil ödeme ve Faturaya yansıt birde tel vardı5 ay önce 46k ödeme yaptım tek kalemde dost gerçi tel almistim onu kapattım
Kanka bak bi yazdığını oku sonunu oku bide ağzınla diyorsun ki 30k para ÇEKMİŞİM (kazanmak) sonunda diyorsun ki ödül vermek için insanın KAZANMASI gerekmez mi dost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Oh bee valla sende olmasan dost bizi anlayacak insan olmucak bu forumda millet ben 30k para cekmsim siteye atıp kaybetmisim neden bize atmadın diyorlar hani insan odul vermek için önce kazanması gerekmezmi dost
Yalan atmam kolay kolay dost ama burda da herseyi dile dökmekte olmaz bence simdi gelip burda desem her gün su karar su kadar borcum var ben küçülürum sadece nasil o borçları yaptıysam ole de ben ödemek zorundayimIste sorun burda kendini bile bazen kandiriyon benim tek tavsiyem gucun var paran var oynamasan ailen sana guzel hayat sunacak sabirla isine gucune bak git disarda ez paralari yaziktir nryse ben insanca uyarimi yaptim gerisi sana kalmis
Insallah bundan sonra yapmazsin iyi gecelerYalan atmam kolay kolay dost ama burda da herseyi dile dökmekte olmaz bence simdi gelip burda desem her gün su karar su kadar borcum var ben küçülürum sadece nasil o borçları yaptıysam ole de ben ödemek zorundayim
Ben 5k her ay sabit ödüyorum üstüne 5 k de aldığım cihazı ödüyorum 3 senede 300k uzeri turkcelle katkıda bulunmuşumdur puahaBenim Mobil ödeme ve Faturaya yansıt birde tel vardı
Kapattım hepsini cihaz da almıom Vodafone a böyle fatura ödeyşnce zoruma gidiyor ev kirası gibi
Yok da beklediğim gibi değil şuan hepsi yarın gün içi dedi çoğu ztn bakalımBattin mi
İyi geceler dostInsallah bundan sonra yapmazsin iyi geceler
Bende alıp kaybettin zannettim olsun yarin toplarsın sikinti yok ama hemen batirma kendini ben eşeğim surekli batiyorum sen aynı hatayı yapma dostYok da beklediğim gibi değil şuan hepsi yarın gün içi dedi çoğu ztn bakalım
Şansın bol olsun bence gece almasan iyiydiYok da beklediğim gibi değil şuan hepsi yarın gün içi dedi çoğu ztn bakalım