Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 700 Hedef 7💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,899
11,857
113
3 senedir her ay turkcelll faturam puaha bu kadar üstüne aldığım tel borcu da var onu ayrı ödüyorum
Hem borcum yok diyor tek ve fatira borcu bu kadar diyor erhan her gun farkli konusuyon gercekten ailen seni evden kovsa git hayatini kur dese bence cok tehlikeli bi adama donusecen 😀

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,840
22,198
113
Hem borcum yok diyor tek ve fatira borcu bu kadar diyor erhan her gun farkli konusuyon gercekten ailen seni evden kovsa git hayatini kur dese bence cok tehlikeli bi adama donusecen 😀
Kanka ben borc mevzularina girmiyorum hiç bi zman sen beni zorluyorsun belki 10 milyon borcum var belki hiç yok bu benim özelim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,899
11,857
113
Kanka ben borc mevzularina girmiyorum hiç bi zman sen beni zorluyorsun belki 10 milyon borcum var belki hiç yok bu benim özelim
Iste sorun burda kendini bile bazen kandiriyon benim tek tavsiyem gucun var paran var oynamasan ailen sana guzel hayat sunacak sabirla isine gucune bak git disarda ez paralari yaziktir nryse ben insanca uyarimi yaptim gerisi sana kalmis

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,602
12,439
113
Oh bee valla sende olmasan dost bizi anlayacak insan olmucak bu forumda millet ben 30k para cekmsim siteye atıp kaybetmisim neden bize atmadın diyorlar hani insan odul vermek için önce kazanması gerekmezmi dost
Kanka bak bi yazdığını oku sonunu oku bide ağzınla diyorsun ki 30k para ÇEKMİŞİM (kazanmak) sonunda diyorsun ki ödül vermek için insanın KAZANMASI gerekmez mi dost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,840
22,198
113
Iste sorun burda kendini bile bazen kandiriyon benim tek tavsiyem gucun var paran var oynamasan ailen sana guzel hayat sunacak sabirla isine gucune bak git disarda ez paralari yaziktir nryse ben insanca uyarimi yaptim gerisi sana kalmis
Yalan atmam kolay kolay dost ama burda da herseyi dile dökmekte olmaz bence simdi gelip burda desem her gün su karar su kadar borcum var ben küçülürum sadece nasil o borçları yaptıysam ole de ben ödemek zorundayim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,899
11,857
113
Yalan atmam kolay kolay dost ama burda da herseyi dile dökmekte olmaz bence simdi gelip burda desem her gün su karar su kadar borcum var ben küçülürum sadece nasil o borçları yaptıysam ole de ben ödemek zorundayim
Insallah bundan sonra yapmazsin iyi geceler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,840
22,198
113
Benim Mobil ödeme ve Faturaya yansıt birde tel vardı
Kapattım hepsini cihaz da almıom Vodafone a böyle fatura ödeyşnce zoruma gidiyor ev kirası gibi
Ben 5k her ay sabit ödüyorum üstüne 5 k de aldığım cihazı ödüyorum 3 senede 300k uzeri turkcelle katkıda bulunmuşumdur puaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...