Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 700 Hedef 7💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,538
16,213
113
Iste ben 30 çektim 2 3 kat olur çekerim krediyi kapatırım kalanida iste sevdigim kişilerlen paylaşırım dedim olmadı kaybettim millet dağıtım yapmadım diye bana laf ettiler
Dağıtım işi en son kazanınca kafa rahatlayınca olur boşver millet konuşsun önemli değil

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,950
11,901
113
Ben bütün büyük basmalari arka tarafta yapıyorum forumda olmadığım gün bilki büyük vurgun peşindeyim olursam eğer rol parası at bana puaha
Ben biliyom.zaten ne anlatiuom burda diyom erhan forumda olmadigi gun bi yerden 100k borc bulmustur diger gun gelip roll kovalar kavga cikarir 🤣 guzel guzel insanlarin seni tanisin diye tuzaga cektim itiraflarin geliyir devam et 🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Ben biliyom.zaten ne anlatiuom burda diyom erhan forumda olmadigi gun bi yerden 100k borc bulmustur diger gun gelip roll kovalar kavga cikarir 🤣 guzel guzel insanlarin seni tanisin diye tuzaga cektim itiraflarin geliyir devam et 🤣
Iste arkada oynar kazanir gelirdim forumda eskiden beri aynıyım ben iste ama suan kazanamiyorum sorun orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...