Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 700 Hedef 7💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,874
11,847
113
Sana birsey soylimmi forumda fazla iyilik maraz doğurur ben bir vurgun daha yapip kaçmayı hedefliyorum artik
Daha oncede soyledin ama yapamazsin sen kac kere milyonluk oldun daha once dukkan batiran adamsin bu dusuncelerle olmaz sakimce simdi birakirsan inaniriz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,725
22,133
113
Daha oncede soyledin ama yapamazsin sen kac kere milyonluk oldun daha once dukkan batiran adamsin bu dusuncelerle olmaz sakimce simdi birakirsan inaniriz
Eskiden saygı daha coktu bu forumda giderek saygı sevgi azalıyor bu forumda daha olgun davranmak lazım artık yemin ederim kime odul vermişsem bugune kadar hepsinden pişman olmuşumdur

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,874
11,847
113
Sen yapamazsın ben yaparım dost sadece bu sene beni fakir gördün eskileri bilmiyormuusn ne paralar kazandim ben o yuzden gün doğmadan neler doğar kimse bilemez gidip 200k kredi çekeriz gerekirse yinede o parayi buluruz
Hala kredi diyor sayin seyirciler egosunu tatmin etmek icin metine kizdigi icin kredi bile cekebilirim diyor sayın juri üyemiz @Mülayim6060 bey siz soyleyin sence bu erhan yarismacimizdan bi halt olur mu 🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,725
22,133
113
Hala kredi diyor sayin seyirciler egosunu tatmin etmek icin metine kizdigi icin kredi bile cekebilirim diyor sayın juri üyemiz @Mülayim6060 bey siz soyleyin sence bu erhan yarismacimizdan bi halt olur mu 🤣
Bu metin için değil ama diğer metin olsa valla çekebilirdim kac ya önce bana laf etti ardından hemen arkadasi aradım 5k istedim kupon yapıp paylasmistim burdan puaha

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,874
11,847
113
Sana vermedim ya 1 2 defa falandır sen zaten onun karşılığını verdin bana o konuda sana kimse laf edemez zaten de ben 1 2 üyeye güzel tutarlar verdim adamlar o gün bugündür foruma girmez oldular ben o denli insanlardan bahsediyorum dost
Sen yine milyon vursan yine bizi girmezsin yine o sekil adamlara atarsin cunku daha once deeim yok dedin 750k maca bastigin gun yine bizi görmedin sen faydali olacak insanlara donmuyon 🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,725
22,133
113
Bir gün vurur parayı kredisini de öder yoluna bakar. Temennimiz de o zaten 🙏
Oh bee valla sende olmasan dost bizi anlayacak insan olmucak bu forumda millet ben 30k para cekmsim siteye atıp kaybetmisim neden bize atmadın diyorlar hani insan odul vermek için önce kazanması gerekmezmi dost

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,874
11,847
113
Bu metin için değil ama diğer metin olsa valla çekebilirdim kac ya önce bana laf etti ardından hemen arkadasi aradım 5k istedim kupon yapıp paylasmistim burdan puaha
Biliyordum ıste arkadas ve aile cevrende bu guc varken kolayca paraya ulasabiliyorsun diye ceki duzen vermiyon kendine ya etrafindaki guc seni fesih ederseya gucsuz kalirsan iste o an senin intaharindan korkariz sen duzel ben her zaman sakasiz iyi niyetle uyariyordum seni her konu altinda sonun kotu

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,476
16,076
113
Oh bee valla sende olmasan dost bizi anlayacak insan olmucak bu forumda millet ben 30k para cekmsim siteye atıp kaybetmisim neden bize atmadın diyorlar hani insan odul vermek için önce kazanması gerekmezmi dost
30 u 100 yapmadan dağıtım olmaz önce bi yukselmen lazım kenara para koyman lazım ki dağıtım yapasın

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,725
22,133
113
30 u 100 yapmadan dağıtım olmaz önce bi yukselmen lazım kenara para koyman lazım ki dağıtım yapasın
Iste ben 30 çektim 2 3 kat olur çekerim krediyi kapatırım kalanida iste sevdigim kişilerlen paylaşırım dedim olmadı kaybettim millet dağıtım yapmadım diye bana laf ettiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...