- 5,073
- 2,155
- 113
Selamın aleyküm
AselamSelamın aleyküm
Ben ddm ama alt alsın diye 😂20 sayıda bitse kimse birsey demezdide 34 sayıda bitirmeleri neyse bugünde bole olsun diyelim
Beni burada ( konu )pek sevmezler kankam nasılsın arı kovanı misali oldu 😁Aselam
Allah'ın selamını verdin bizde aldık dost eyv sen nasilsinBeni burada ( konu )pek sevmezler kankam nasılsın arı kovanı misali oldu 😁
Ben dedim@Erhan2121 üst diyor alt
Sağolasın kardeşim benimAllah'ın selamını verdin bizde aldık dost eyv sen nasilsin
Bence senle ortak olduğumdan beri kazanamıyorum 😐Ortagim alt bahsinden korktugundan beri kazanamiyor
Bu daha dogru bakis acisiydi 🤣🤣Bence senle ortak olduğumdan beri kazanamıyorum 😐
Fesih islemlerini başlatıyorum hemenBence senle ortak olduğumdan beri kazanamıyorum 😐
Hic bir sey yapamazain srn git gizlice 30k bas slotuna ben mulayim kazanana kadar atarim onaFesih islemlerini başlatıyorum hemen
Böyle giderse yolları ayiracaz kuruttu beni 😀Fesih islemlerini başlatıyorum hemen
Senin hasılat da düştü bu araHic bir sey yapamazain srn git gizlice 30k bas slotuna ben mulayim kazanana kadar atarim ona
Ulan görende zannedecek para kazandık 30k girdi bize sadece sen gidip 30k kredi çekip dağıtım yap o zmna kazanmadan puahhaHic bir sey yapamazain srn git gizlice 30k bas slotuna ben mulayim kazanana kadar atarim ona
Açilir ya yavas yavas sezon basladi elbet heryerden roll kod buluruzSenin hasılat da düştü bu ara
Kredi cekmem ama milyoner olsam yine mulayime atarim hep o denesin senin psikolojindekilere kurus atmam 🤣Ulan görende zannedecek para kazandık 30k girdi bize sadece sen gidip 30k kredi çekip dağıtım yap o zmna kazanmadan puahha
Üstlük maçtı valla yine olan bize olduAz once 6 dk 0 atan takım şimdi 4 dk da 17 attı