http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 6 Bin Hedef 4-5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,709
3,235
113
Bende rol acmadm beyler ama muroya barriosa soledm foruma roll acmicam diye cnku saçma sapan mesajlar muhabbetler oluyor ama aldığımızda cebe koymadık bastık yattık ama bu konularda kimse kimseye kızmasın ben liste yaoarkende roll sahibine sordum yazdım listeyi kafama göre yazmadm hepiniz güzel arkadaslarsiniz bazen tutarsızlık olabilir buna ben de dahil ama hepimiz aklı başında insanlarız kimse kimseyi kırmadan grek yok para gelir geçer lakin arkadaşlık dostluk her daim baki kalmali güzel kardeşlerim abilerim ✋✋🧿
benimde ihtiyacım var çalışmıyorum ama rol açmak zorunluydu actık kaybettik napalım bu işler böyle

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
1,144
113
9

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
1,144
113
4 16

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
1,144
113
11

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
1,144
113
4 dk

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,507
2,861
113
Bende rol acmadm beyler ama muroya barriosa soledm foruma roll acmicam diye cnku saçma sapan mesajlar muhabbetler oluyor ama aldığımızda cebe koymadık bastık yattık ama bu konularda kimse kimseye kızmasın ben liste yaoarkende roll sahibine sordum yazdım listeyi kafama göre yazmadm hepiniz güzel arkadaslarsiniz bazen tutarsızlık olabilir buna ben de dahil ama hepimiz aklı başında insanlarız kimse kimseyi kırmadan grek yok para gelir geçer lakin arkadaşlık dostluk her daim baki kalmali güzel kardeşlerim abilerim ✋✋🧿
Frankfurt 4,5 korner reis 😅😅 kimseye açıklama yapmana gerek yok reis on numara adamsın

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
1,144
113
3 51

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
1,144
113
Kuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...