http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 6 Bin Hedef 4-5 Adım

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
3 35

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,380
4,590
113
Bende rol acmadm beyler ama muroya barriosa soledm foruma roll acmicam diye cnku saçma sapan mesajlar muhabbetler oluyor ama aldığımızda cebe koymadık bastık yattık ama bu konularda kimse kimseye kızmasın ben liste yaoarkende roll sahibine sordum yazdım listeyi kafama göre yazmadm hepiniz güzel arkadaslarsiniz bazen tutarsızlık olabilir buna ben de dahil ama hepimiz aklı başında insanlarız kimse kimseyi kırmadan grek yok para gelir geçer lakin arkadaşlık dostluk her daim baki kalmali güzel kardeşlerim abilerim ✋✋🧿
Ağzına sağlık kuzen

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
3 30

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,409
13,789
113
Bende rol acmadm beyler ama muroya barriosa soledm foruma roll acmicam diye cnku saçma sapan mesajlar muhabbetler oluyor ama aldığımızda cebe koymadık bastık yattık ama bu konularda kimse kimseye kızmasın ben liste yaoarkende roll sahibine sordum yazdım listeyi kafama göre yazmadm hepiniz güzel arkadaslarsiniz bazen tutarsızlık olabilir buna ben de dahil ama hepimiz aklı başında insanlarız kimse kimseyi kırmadan grek yok para gelir geçer lakin arkadaşlık dostluk her daim baki kalmali güzel kardeşlerim abilerim ✋✋🧿
Abi bende açmadım ama benim durum belli mülayim en iyi durumumu bilen adam şu an kritik bir durumum var. Ama bu demek değildir ki rol açmıyorum yeri geliyor cebimde ki son parayla rol açıp dünya kadar ödemem varken de dağıtıyorum, benve kimse bilip bilmeden konusmasiny

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
13

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
3 dk 13 sayı

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
2 55

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
2 42

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,263
23,687
113
kanka sen kımseden almıcam kımseye vermıcem bundan sonra dıyıp 1 gun sonra gelmedın konu baska senlık olay yok

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
2 35