http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 6 Bin Hedef 4-5 Adım

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,676
11,047
113
Bende rol acmadm beyler ama muroya barriosa soledm foruma roll acmicam diye cnku saçma sapan mesajlar muhabbetler oluyor ama aldığımızda cebe koymadık bastık yattık ama bu konularda kimse kimseye kızmasın ben liste yaoarkende roll sahibine sordum yazdım listeyi kafama göre yazmadm hepiniz güzel arkadaslarsiniz bazen tutarsızlık olabilir buna ben de dahil ama hepimiz aklı başında insanlarız kimse kimseyi kırmadan grek yok para gelir geçer lakin arkadaşlık dostluk her daim baki kalmali güzel kardeşlerim abilerim ✋✋🧿

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
7

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
5 11

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
9

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
Kuru 9

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
4 48

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
7,004
113
Bende rol acmadm beyler ama muroya barriosa soledm foruma roll acmicam diye cnku saçma sapan mesajlar muhabbetler oluyor ama aldığımızda cebe koymadık bastık yattık ama bu konularda kimse kimseye kızmasın ben liste yaoarkende roll sahibine sordum yazdım listeyi kafama göre yazmadm hepiniz güzel arkadaslarsiniz bazen tutarsızlık olabilir buna ben de dahil ama hepimiz aklı başında insanlarız kimse kimseyi kırmadan grek yok para gelir geçer lakin arkadaşlık dostluk her daim baki kalmali güzel kardeşlerim abilerim ✋✋🧿
Kitabın ortasından konuşmuş Oğuz abim

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,192
1,144
113
4 30