Neyini çekiyon bunun mülayim kaybedene kadar salla gitsinKasa 4900 oldu çekim verdim
Neyini çekiyon bunun mülayim kaybedene kadar salla gitsinKasa 4900 oldu çekim verdim
arka planda yok olduk uyku kaçtı 🤣Hala uyumamış bak hele 👋👋👋
Enişte ya 😂😂Neyini çekiyon bunun mülayim kaybedene kadar salla gitsin
Bende bendeeeearka planda yok olduk uyku kaçtı 🤣
Sponsor olsana enisteNeyini çekiyon bunun mülayim kaybedene kadar salla gitsin
Bekleyenlee olmasa 13 adım daha giderdimNeyini çekiyon bunun mülayim kaybedene kadar salla gitsin
Enişte zengin galibaNeyini çekiyon bunun mülayim kaybedene kadar salla gitsin
Ne kusuru sana küsen de ne bileyim ayıp ederAma çok kalabalık limit sınırlı herkeze dağıtım yapma şansımız yok göremediklerimiz artık kusura bakmayacak
Şşş orda benim rol takip emekleri var tabi ugurlu paraAha geldi
İyi geceler kanka
Guzel freebet veren bi yerden devam edersinBekleyenlee olmasa 13 adım daha giderdim
Benim tanıdığım mülayim bı adım daha yapardı ama neyseAma çok kalabalık limit sınırlı herkeze dağıtım yapma şansımız yok göremediklerimiz artık kusura bakmayacak
Freebet almaz cok ana paracı mulayim dostGuzel freebet veren bi yerden devam edersin
Alir alirr freebeti ezer anapara devamFreebet almaz cok ana paracı mulayim dost![]()
Birazdan bir konu daha gelir kasa 1k Hedef 10 diyeBenim tanıdığım mülayim bı adım daha yapardı ama neyse
Doğru diyonBirazdan bir konu daha gelir kasa 1k Hedef 10 diye![]()
Yedik hepsini 3-5 aldık pazartesi bir kaç arkadaşa salladım 1k kalan çöp slotta aminoğlu dedeye gittiSponsor olsana eniste
O aminogluyer eniste biliyorsun affetmiyor ocYedik hepsini 3-5 aldık pazartesi bir kaç arkadaşa salladım 1k kalan çöp slotta aminoğlu dedeye gitti
Bu dedenen 100 x üstü odemeyi alanlar nasil aliyor merak ediyorum ben alinca hep 30x bırakıyorO aminogluyer eniste biliyorsun affetmiyor oc