Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 500 Hedef 20K💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,668
2,096
113
Barem 20 diyor atma lan gavatoçis

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,503
17,424
113
La haram doğru da misal ödemem var o parayı kazanıyorum odeme yapmayıp devam ediyorum eskiden hiç değilse 2 kazansam 1 i ödemeye gidiyordu şimdi onuda yapamıyorum
Valla ben sana bişey soylimmi haramın içinde olan insanın burnu boktan çıkmıyor kardeşim bu net borcu bitirirsin ertesi gün başka bişey çıkar başına ama sürekli bişey çıkar basına hiç bir zaman rahata eremessin Allah hep sınar ben öyle düşünüyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,149
22,112
113
Valla ben sana bişey soylimmi haramın içinde olan insanın burnu boktan çıkmıyor kardeşim bu net borcu bitirirsin ertesi gün başka bişey çıkar başına ama sürekli bişey çıkar basına hiç bir zaman rahata eremessin Allah hep sınar ben öyle düşünüyorum
Parası bıten felsefe yapıyo

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,800
22,180
113
Yuz yuz haklısın bende ole düşünüyorum çok kez borc felan varken kapattık biz kapattık ca tekrar borçlar çoğalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...