- 2,658
- 2,096
- 113
Yok hacı biz oynayınca atmasınlarOlsun okadarcik
Yok hacı biz oynayınca atmasınlarOlsun okadarcik
Valla ben sana bişey soylimmi haramın içinde olan insanın burnu boktan çıkmıyor kardeşim bu net borcu bitirirsin ertesi gün başka bişey çıkar başına ama sürekli bişey çıkar basına hiç bir zaman rahata eremessin Allah hep sınar ben öyle düşünüyorumLa haram doğru da misal ödemem var o parayı kazanıyorum odeme yapmayıp devam ediyorum eskiden hiç değilse 2 kazansam 1 i ödemeye gidiyordu şimdi onuda yapamıyorum
Ulan ne cok etıket atılmıs bırınızde ıban ısteyın bos bos etıketHepimiz öyleyiz @Metings1905 hariç ama
Parası bıten felsefe yapıyoValla ben sana bişey soylimmi haramın içinde olan insanın burnu boktan çıkmıyor kardeşim bu net borcu bitirirsin ertesi gün başka bişey çıkar başına ama sürekli bişey çıkar basına hiç bir zaman rahata eremessin Allah hep sınar ben öyle düşünüyorum
Hayırdır 2x le mi bitirdi oyunuUlan ne cok etıket atılmıs bırınızde ıban ısteyın bos bos etıket
Yuz yuz haklısın bende ole düşünüyorum çok kez borc felan varken kapattık biz kapattık ca tekrar borçlar çoğalıyorValla ben sana bişey soylimmi haramın içinde olan insanın burnu boktan çıkmıyor kardeşim bu net borcu bitirirsin ertesi gün başka bişey çıkar başına ama sürekli bişey çıkar basına hiç bir zaman rahata eremessin Allah hep sınar ben öyle düşünüyorum