- 14,527
- 4,792
- 113
Bol bol şanslar dost
Bol bol şanslar dost
Arkada ulaşmak zorunda olduğum dostlar var bana bişey kalmadı dost kusura bakma. Bu rolün de boku çıktı artık açmamak en iyisi galibaDostum dün birisi sans parası attı cezaevine gitcem diye ama sans tutmadi 36 saatim kaldı bugünde sen atarsan sans parası hayır demeyiz yuzsuluk diz boyu oldu zaten son saatler yaklastokca
Sımdı bu sokuk erhan bole konusuyoda ben lafın zamanı gelınce solerım ole bır huyum var gece 1 m yakın jackpot koymus ulan beklettı benı sabaha kadar sonra aksama kadar beklettı crkım gelmedı yok enısteme attım sonra parayı sıkmıs oluyo bole seyler 2k odemem vardı o gun ıcraaya dusmelık bende ole bır anım var anlatmak ıstedımKanka ben şu an attığım rolün hakkı olarak atıyorum ama mesela mülayime sana rol olsada olmasada keyfe keder yine atarım çünkü yarın zorda olursam utanmadan yazabilecehim adamlar. Ama rol için yeri gelir takip eden adama mecbur hakkını vereceğiz yada rol acmayacağız
Lan olay 1 haftaya yakın oldu adam 1 hafta da 300 kez konularda gördü beni neden peki hala şuana kadar bana birsey demedi o zmanOluyo bole seyler canı sıkkındır daralmıstır bsey olmustur donememıstır hemen ne kılıc cekıyon adama
HaydaaaaaaaaaaSımdı bu sokuk erhan bole konusuyoda ben lafın zamanı gelınce solerım ole bır huyum var gece 1 m yakın jackpot koymus ulan beklettı benı sabaha kadar sonra aksama kadar beklettı crkım gelmedı yok enısteme attım sonra parayı sıkmıs oluyo bole seyler 2k odemem vardı o gun ıcraaya dusmelık bende ole bır anım var anlatmak ıstedım
1m den bıze 2 k dusmedı adam 6 k dan 400 tl dusmemıs 😀Haydaaaaaaaaaa
Dm den yazYattik sponsor bulmak lazım 💣
Iste geldım dostum bıraz yuzun gulsun @Mülayim6060Dm den yaz
Geldi yine bi zenginDm den yaz
Ben zaten artik rol isine pek sıcak bakmıyorum rolu acmak bir dert üstüne kazansan ayri dert adam gelmiş her konuda siz varsınız dedi bana kac gün önce bide bu insanlar belki beddua bile ediyorlar insana bilemiyorum ne zman ki çok fazla rol acamaya başladım göze geldim iki yakam bir araya bile gelmiyor artık bide bu forumda hak eden adam kimse ona odul atmak lazım haybiye para dağıtmanin anlami yokKanka ben şu an attığım rolün hakkı olarak atıyorum ama mesela mülayime sana rol olsada olmasada keyfe keder yine atarım çünkü yarın zorda olursam utanmadan yazabilecehim adamlar. Ama rol için yeri gelir takip eden adama mecbur hakkını vereceğiz yada rol acmayacağız
Yazalım 👍Dm den yaz
La ben ilk kez bu forumda bir insana umut verdim yerine getirmedim olsun o kadar yine snaa da odul atmisimdirSımdı bu sokuk erhan bole konusuyoda ben lafın zamanı gelınce solerım ole bır huyum var gece 1 m yakın jackpot koymus ulan beklettı benı sabaha kadar sonra aksama kadar beklettı crkım gelmedı yok enısteme attım sonra parayı sıkmıs oluyo bole seyler 2k odemem vardı o gun ıcraaya dusmelık bende ole bır anım var anlatmak ıstedım
Bugun sponsor akıyor da biz bi bok yapamadık😀Iste geldım dostum bıraz yuzun gulsun @Mülayim6060
Bjde 50 defa özür diledim sendenLa ben ilk kez bu forumda bir insana umut verdim yerine getirmedim olsun o kadar yine snaa da odul atmisimdir
Yav işte sıkıntı 4 kişiye atıyoruz konudan arka planda bi 4 kişiye daha atmak zorunda kalıyorsunuz yok diyemeyeceğin adamlar oluyor, bu sefer de kazandığını bir anlamı kalmıyor. Vallahi bak sana diyorum 6.5 k kazandım ya bana kalan para 2.5 kBen zaten artik rol isine pek sıcak bakmıyorum rolu acmak bir dert üstüne kazansan ayri dert adam gelmiş her konuda siz varsınız dedi bana kac gün önce bide bu insanlar belki beddua bile ediyorlar insana bilemiyorum ne zman ki çok fazla rol acamaya başladım göze geldim iki yakam bir araya bile gelmiyor artık bide bu forumda hak eden adam kimse ona odul atmak lazım haybiye para dağıtmanin anlami yok
Dıger tarafta helallescezLa ben ilk kez bu forumda bir insana umut verdim yerine getirmedim olsun o kadar yine snaa da odul atmisimdir
Simdi sana biraz laf edelim kesin kazanirsin puabaBugun sponsor akıyor da biz bi bok yapamadık😀