Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 500 Hedef 20K💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,257
12,115
113
Mrlba gibi düşün sende adama neden bu kadar dağıtım yapıyorsun dedigim de adam bana zaten burda dağıtmasam siteye geri gidecek diyordu sen de onun gibi olmaya çalış en güzeli puaha
Hiç te en güzeli falan değil adam kirası parası arıyordu sağdan soldan ona toplayana kadar ebem ağladı. Dağıttığı adamlar 1 lira destek çıkmadı nerde kaldı iyilikleri

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,840
22,198
113
Muro ıle neden ters dustun sen
Bugune kadar hiç kimseye dm den rahatsız edip para istemedim bende 300 500 vardi ikasbete yatirmistim orda oran şartı 1.85 di benim bundan haberim yoktu cekim verdim red olundu kac gün önce benden de sürekli cevrim istedi site sinirlendim bakiye sıfırladım foruma girdim muro rol yapıyordu 5k uzeri kazanç sağladı o gün benim de hiç param kalmadı nazımı geçiyor birbirimize diye konuda ulasirsan ulas bana dedim acil 400 liraya ihtiyacım vardı dm de atmadım yinede ayıpsın dedi konuda ardından foruma girdim 10 kişiye yakın para dağıtmış bi bana yazmamış ondan ilk birsey talep ettim zordaydim diye adam muhattap bile olmadı o günden sonra benlen puaha dun beni alintiladi felan hiç oralı olmadim ee bana iki lafı bile çok gördü deseydi bana para kalmadı ulaşamadım sana basim ustune derdim de neyse kendi bilir artik

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,484
16,083
113
Bugune kadar hiç kimseye dm den rahatsız edip para istemedim bende 300 500 vardi ikasbete yatirmistim orda oran şartı 1.85 di benim bundan haberim yoktu cekim verdim red olundu kac gün önce benden de sürekli cevrim istedi site sinirlendim bakiye sıfırladım foruma girdim muro rol yapıyordu 5k uzeri kazanç sağladı o gün benim de hiç param kalmadı nazımı geçiyor birbirimize diye konuda ulasirsan ulas bana dedim acil 400 liraya ihtiyacım vardı dm de atmadım yinede ayıpsın dedi konuda ardından foruma girdim 10 kişiye yakın para dağıtmış bi bana yazmamış ondan ilk birsey talep ettim zordaydim diye adam muhattap bile olmadı o günden sonra benlen puaha dun beni alintiladi felan hiç oralı olmadim ee bana iki lafı bile çok gördü deseydi bana para kalmadı ulaşamadım sana basim ustune derdim de neyse kendi bilir artik
Dalgınlığına gelmiştir olur öyle şeyler çok de büyütecek birşey yok gibi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,840
22,198
113
Hiç te en güzeli falan değil adam kirası parası arıyordu sağdan soldan ona toplayana kadar ebem ağladı. Dağıttığı adamlar 1 lira destek çıkmadı nerde kaldı iyilikleri
Valla sen kendi konundan 3 kisiye odul verdin onu bile neden yaptın peki yapma sende millet iyilikten anlamıyor ki senin bugün odul verdiğin insanlar yarın dm den bi sigara parası iste zorluğunu beyan et bakalım hangileri snaa geri dönüş yapacak artik forumda bilmedigimiz adam mı var

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,368
6,112
113
Kankam sakın yanlış anlama samimiyetimize istinaden söylüyorum, bu tarz durumlarda en azından dmden sorsan veya konuşsan belki karşı tarafın da bir aciklamasi olur ne bilim görmemiştir, bir şeye darilmistir falan sonuçta samimiyetiniz varmış konuşursanız çözülür diye düşünüyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,149
22,112
113
Oluyo bole seyler canı sıkkındır daralmıstır bsey olmustur donememıstır hemen ne kılıc cekıyon adama

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,257
12,115
113
Valla sen kendi konundan 3 kisiye odul verdin onu bile neden yaptın peki yapma sende millet iyilikten anlamıyor ki senin bugün odul verdiğin insanlar yarın dm den bi sigara parası iste zorluğunu beyan et bakalım hangileri snaa geri dönüş yapacak artik forumda bilmedigimiz adam mı var
Kanka ben şu an attığım rolün hakkı olarak atıyorum ama mesela mülayime sana rol olsada olmasada keyfe keder yine atarım çünkü yarın zorda olursam utanmadan yazabilecehim adamlar. Ama rol için yeri gelir takip eden adama mecbur hakkını vereceğiz yada rol acmayacağız

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,840
22,198
113
Kankam sakın yanlış anlama samimiyetimize istinaden söylüyorum, bu tarz durumlarda en azından dmden sorsan veya konuşsan belki karşı tarafın da bir aciklamasi olur ne bilim görmemiştir, bir şeye darilmistir falan sonuçta samimiyetiniz varmış konuşursanız çözülür diye düşünüyorum
Yok yok darılma felan yoktu hatta 1 saat oncesi beni etiket etmisti puaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...