- 23,800
- 22,180
- 113
Yakında sende anlarsın dost ondan dost olmaz emin olHaydaaa niye öyle dedin has dostuna
Yakında sende anlarsın dost ondan dost olmaz emin olHaydaaa niye öyle dedin has dostuna
Kılıclar cekılmısYakında sende anlarsın dost ondan dost olmaz emin ol
Ben 1 haftadır onu yoksaydim zaten bize dost lazım para elisine gecipte değişen adamlar gitsin ötede oynasin puhaaKılıclar cekılmıs
Ole deme la hangı bırıne yetıssın adam kazanmakta sıkıntı forumda artıkBen 1 haftadır onu yoksaydim zaten bize dost lazım para elisine gecipte değişen adamlar gitsin ötede oynasin puhaa
Gitmez gitmez 3 dk kurur şimdiRio claradan gidecek kupon
O my god
Puahah bak ben yillar oldu seni tanıyorum sana bugüne kadar hiç bir zman sen kotu adamsin demedim onuda tanıdım kararımı verdim bu kadarOle deme la hangı bırıne yetıssın adam kazanmakta sıkıntı forumda artık
Halbukı kotu adamım acıma duygum yokPuahah bak ben yillar oldu seni tanıyorum sana bugüne kadar hiç bir zman sen kotu adamsin demedim onuda tanıdım kararımı verdim bu kadar
Burasi lose oldu galiba kotu adamHalbukı kotu adamım acıma duygum yok
Koyun horozuYattik sponsor bulmak lazım 💣
@Barrios sponsor lazım puahaYattik sponsor bulmak lazım 💣
Onda 20 kişilik kuyruk vardır bize sira gelmez 😀@Barrios sponsor lazım puaha
Geçmiş olsunYattik sponsor bulmak lazım 💣
Ula zaten olduk ya kazandığımız ne ki 4-5 gündür dagittigim para odedigim borçtan çok valla@Barrios sponsor lazım puaha
20 sadece dm yazabılenOnda 20 kişilik kuyruk vardır bize sira gelmez 😀
Sana cebimizde ki son parayı yine vereriz mülayim kardesimOnda 20 kişilik kuyruk vardır bize sira gelmez 😀
Puaha ilk sira sana gelir dost bizde yok maalesef bi turlu snaa ulaşamıyoruz bari kazanan arkadaşlar ulaşsın snaaOnda 20 kişilik kuyruk vardır bize sira gelmez 😀