Aynen bende onun için dedim zaten 250 ye rolde tek başına takılıyon artikBu saatten sonra roll açılmaz kardo. Çoğumuz uyuyacak. 250 ile roll açılmaz zaten. Roll parası min 500 dür. 250 şans parasıdır, sigara parasıdır. Roll açsan da 250 diye takip eden olmaz.
Yatırım yaptık diyelim gelecek günlerdeki maçlara falan oynadım . Ara ara alabileceğim adamlara attım.Ne ara yedin la maaşı
Benim rolden sonra ilk defa mi parasiz kaldın laKral senin rool yokmu senin paran bereketli be gardaşim
2 0 k için 2 adım daha atman gerekecek yapma yanariz 500 yeter 🤣🤣🤣Bu gelirse oylama yapacam durun 😀
Bizede atsaydın ara ara sana atardık puahaYatırım yaptık diyelim gelecek günlerdeki maçlara falan oynadım . Ara ara alabileceğim adamlara attım.
Bilirim kanka o yatırımları bende zamanında çok yatırım yaptımYatırım yaptık diyelim gelecek günlerdeki maçlara falan oynadım . Ara ara alabileceğim adamlara attım.
Gelecek dedik 😁Bu gelirse oylama yapacam durun 😀
Sole bi 5k atsin sana rol ac adama uğurlu geliyormusBenim rolden sonra ilk defa mi parasiz kaldın la
Aynen ya fatura bile kapandı senin 250! 10 k oldu borçlar gitti yine 0000Benim rolden sonra ilk defa mi parasiz kaldın la
BosBilirim kanka o yatırımları bende zamanında çok yatırım yaptım