- 13,730

- 24,273

- 113

6.7 kişi var bu gelirse amacım 1 adım daha atıp herkese 500 er ateşlemek bakalım şimdilik niyetim böyle maç gelsin bi düşünelimSon mu bu kuzen 🤣
6.7 kişi var bu gelirse amacım 1 adım daha atıp herkese 500 er ateşlemek bakalım şimdilik niyetim böyle maç gelsin bi düşünelimSon mu bu kuzen 🤣
Hahahha 😂😂😂Bence bu metinin ikinci hesabı çok benziyorlar
Yok ikisiylende para alisverisin olduysa eger soy isimler farklı puahaBence bu metinin ikinci hesabı çok benziyorlar
Oooo adam başı 1 k değil miydi6.7 kişi var bu gelirse amacım 1 adım daha atıp herkese 500 er ateşlemek bakalım şimdilik niyetim böyle maç gelsin bi düşünelim
Bol şans diyoruz ozaman6.7 kişi var bu gelirse amacım 1 adım daha atıp herkese 500 er ateşlemek bakalım şimdilik niyetim böyle maç gelsin bi düşünelim
750 liydi abartma sende şimdiOooo adam başı 1 k değil miydi
Gelirse tabi bunlar da durunca tam duruyorBol şans diyoruz ozaman
6 kişi 250 yeter son adım patlamayalım6.7 kişi var bu gelirse amacım 1 adım daha atıp herkese 500 er ateşlemek bakalım şimdilik niyetim böyle maç gelsin bi düşünelim
Ben hariç konuda ki herkes az önce rol açtılar bi ben kaldim sadece bana ulaş konuyu kapat kar cebe yakışır puaha6.7 kişi var bu gelirse amacım 1 adım daha atıp herkese 500 er ateşlemek bakalım şimdilik niyetim böyle maç gelsin bi düşünelim
Anne tarafından akrabası olabilir soyisim ondan farklıdırYok ikisiylende para alisverisin olduysa eger soy isimler farklı puaha