- 30,149
- 22,112
- 113
Evın arkasındamıATM evimin karşısında olsa ne güzel olurdu ya
Evın arkasındamıATM evimin karşısında olsa ne güzel olurdu ya
He ya tersdeEvın arkasındamı
burda 5 tane varATM evimin karşısında olsa ne güzel olurdu ya
Sen git yatır bana at da ben yarın atım sana ozaman dostburda 5 tane var
La kac defa milyon çektik 50 100 e kadar 10 dakikada ödeyen site son 5 aydır o siteye yatirim yapmıyorum eskiden en cok oyandigim siteydi dahaa bugune kadar hiç sıkıntı çıkarmadıUlan 2 saate odedıyse neden bana cekım oglenı bulur drdın o gun
Yatırmaya gıtsen eve donene kadar bıter o para bosverHe ya tersde
40k yatırıp yaptım 1 milyonu sak diye ödeyen site dünya yatirim cekim var bugune kadar hiç sıkıntısını görmedim de ama suan cidden çekimlerin süresimi artmış bilmiyorum tambette gec ödüyor artik bir iki site daha vardi simdi aklıma gelmiyorYok la dün 36 k 10 dk da odedi gerçi 40 yatırıp 36 çekince kizmadilar herhalde
Sak diye odediyse neden @Metings1905 e atmadın idam edileceksin40k yatırıp yaptım 1 milyonu sak diye ödeyen site dünya yatirim cekim var bugune kadar hiç sıkıntısını görmedim de ama suan cidden çekimlerin süresimi artmış bilmiyorum tambette gec ödüyor artik bir iki site daha vardi simdi aklıma gelmiyor
Senin niye her mesajın roman niteliğinde uzun uzun40k yatırıp yaptım 1 milyonu sak diye ödeyen site dünya yatirim cekim var bugune kadar hiç sıkıntısını görmedim de ama suan cidden çekimlerin süresimi artmış bilmiyorum tambette gec ödüyor artik bir iki site daha vardi simdi aklıma gelmiyor
Her kuşun eti yenmez derler doğru derler ama puaha ben gecen sene kafam yerinde değil diki metine sana da yardımcı olacam dedim de ilk kez birine söz verip yerine getiremedimSak diye odediyse neden @Metings1905 e atmadın idam edileceksin
Klavyeyi daha hızlı kullanmak istiyorum o yüzden uzun uzun yazıyorum puahaSenin niye her mesajın roman niteliğinde uzun uzun
RaporlandinKlavyeyi daha hızlı kullanmak istiyorum o yüzden uzun uzun yazıyorum puaha
Yok idam edileceksinHer kuşun eti yenmez derler doğru derler ama puaha ben gecen sene kafam yerinde değil diki metine sana da yardımcı olacam dedim de ilk kez birine söz verip yerine getiremedim
Bu gece e cüzdanlar sıkıntılı aqParatim böyle bi hata veriyor beni engellemişler hainler
Losers konusunda raporlama da uzman arkadaşlar vardi günde 50 defa rapolarlayan adamlar vardıRaporlandin
@Metings1905 yakalandınLosers konusunda raporlama da uzman arkadaşlar vardi günde 50 defa rapolarlayan adamlar vardı