- 28,693
- 28,123
- 113
10 dakika sabrederiz de para sitelere yatirirken beklemek zorunda kalmıyorsun o kısmı güzel işteNeresi güzel bazen para 10 dk da geçmiyor hesaba
10 dakika sabrederiz de para sitelere yatirirken beklemek zorunda kalmıyorsun o kısmı güzel işteNeresi güzel bazen para 10 dk da geçmiyor hesaba
Aynı ben fakirken betco zenginken holigana domaliyorum bendeBurda yüzde 35 kayıp..küçük miktarlar olduğu için 1xbet e atmiyorum buradan devam şimdilik
kupon olsa takıp etcezde kupon yok ortalıkdaKarılar 1 dk da 12 atti
Parolapara da tüp kuyruğu mu var kardeşim o da anında geçiyor siteye. Parolapara daha iyi diyorsam daha iyidir puhahaha10 dakika sabrederiz de para sitelere yatirirken beklemek zorunda kalmıyorsun o kısmı güzel işte
Olur olur hiç ole düşünme kanka baskan sadece diyelim 10k yatırdın 100k kazandin site sıkıntı çıkardı başkan sadece senin yaradığın 10k parayi sana iade ediyor 90k cop oluyorsponsor oldugu surece sorun cıkmaz
Hepsinin canı cehenneme neyimiz varsa yatırıyoruz zaten bir daha çekemiyoruzParolapara da tüp kuyruğu mu var kardeşim o da anında geçiyor siteye. Parolapara daha iyi diyorsam daha iyidir puhahaha
betcodan 3 5 den fazla oynanmaz zatenOlur olur hiç ole düşünme kanka baskan sadece diyelim 10k yatırdın 100k kazandin site sıkıntı çıkardı başkan sadece senin yaradığın 10k parayi sana iade ediyor 90k cop oluyor
Allah affetsin ne zmn onun nick görsem davar diye okuyorum puhahahaPapelin bı müşteri hizmetleri var burdaki kıral duvar01 in Türkçesi ondan daha iyi aq
gelir dost gelmeme sansı yokÇekim hala gelmedi dellendim ilk defa 6.5 k kazandimEkli dosyayı görüntüle 838865
Gelir dost niye acele ediyonÇekim hala gelmedi dellendim ilk defa 6.5 k kazandimEkli dosyayı görüntüle 838865
Zaten büyük ihtimal öyle yapicakmis adını ama Türkçe olmadığı için onu da yanlış yapmışAllah affetsin ne zmn onun nick görsem davar diye okuyorum puhahaha
Valla ben 1k yatirim yapip 50 100 leri bile gördüğüm olmuş betcolarda insan ne kadar kazanacağını bilemiyorum özelliklen slotta insan bazen çok para kazanabiliyor o yuzden betcolar tam yazi tura gibi kayip bonuusu veriyorlar diye mecbur oynuyoruz onlar da biliyor bonus vermezlerse 1 Allahin kulu betcolardan oynamazbetcodan 3 5 den fazla oynanmaz zaten
Uyuyacam çünkü dostGelir dost niye acele ediyon
20 dkaika içinde gelecek sakin olÇekim hala gelmedi dellendim ilk defa 6.5 k kazandimEkli dosyayı görüntüle 838865
PuhajajajaZaten büyük ihtimal öyle yapicakmis adını ama Türkçe olmadığı için onu da yanlış yapmış
gecmıs olsunKupon buydu son saniye basketi ile yattık
Sağlık olsunKupon buydu son saniye basketi ile yattık