- 44,600
- 13,035
- 113
Hem mantikli hem korkutucu bi yandan 😃Beyler 500 lira yerine
3 k sinana atsın roll yapsın 3 adım
Sadece az önceki roll de olanlara pay etsin başarılı olursa
Benim fikrim bu
Hem mantikli hem korkutucu bi yandan 😃Beyler 500 lira yerine
3 k sinana atsın roll yapsın 3 adım
Sadece az önceki roll de olanlara pay etsin başarılı olursa
Benim fikrim bu
Anlatamazsın ki abkMulayim etkinlik açmayan ve ona destek olmayan lira rol bakiyesi atmiyor
Tebrikler dost tekrardan@osmanarslan72 a atın papel veya ibanlari dağıtımı o yapacak
Dm kapalı@osmanarslan72 a atın papel veya ibanlari dağıtımı o yapacak
Kimden aldim la mulayim harici oda bu ara çok kazanıyor zaten onun disinda kimseyi takip etmiyorumSoledıklerın aklında ama bıdaha bu forumdan odul almam vermemde puahah
Kimler atacak dost@osmanarslan72 a atın papel veya ibanlari dağıtımı o yapacak
Önlem almış diyelim biz ona 😅Dm kapalı
sıkıntı yok babus almasamda olur yaBen yapmam oyle sey liste bende olsaydi ilk siradaydin
Susalim o zamanAnlatamazsın ki abk
Kanka al la sorun o degıl sorun paran olunca agrasıflesmen ver bır gıdık bakımKimden aldim la mulayim harici oda bu ara çok kazanıyor zaten onun disinda kimseyi takip etmiyorum
3 k 3 adımda 18 k olur 8 kişiyiz 2 kusur düşerHem mantikli hem korkutucu bi yandan 😃
Kazananlar atsın papel DM açık şuan@osmanarslan72 a atın papel veya ibanlari dağıtımı o yapacak
Kim o kazananlar bilmiyoruz ki aga ?Kazananlar atsın papel DM açık şuan
Kazanları tam yazsan ona göre atsa millet@osmanarslan72 a atın papel veya ibanlari dağıtımı o yapacak
Herkes atar şimdi liste gelsin öyle dağıt kardoKazananlar atsın papel DM açık şuan
DM kapalı dostum @Barrios benimkinide sana atsın sen atarsın bana dostum papel yok bendeKazananlar atsın papel DM açık şuan
Kabul ederlerse kacmayiz 18k nin 12k sini bolustururuz3 k 3 adımda 18 k olur 8 kişiyiz 2 kusur düşer
3 k yı 8 e bölsen 350 düşer risk almaya değer bence
Kumar oynayan adama itibar edilmez ozelliklen bana hiç itimat edilmez araniz dakika en betbah insan benim maalesef kumarsiz hayatım ve kumarli hayatım arasında dağlar kadar fark varKanka al la sorun o degıl sorun paran olunca agrasıflesmen ver bır gıdık bakım
Bana acılmamısKazananlar atsın papel DM açık şuan