- 1,914
- 1,925
- 113
niye biz dubamıyız aç bak nerden beri varız millet ne güzel eşe dosta paslıyo yaEnişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
Bunlar full vardı sadece erhan biraz sonra geldi yine de yazılır
niye biz dubamıyız aç bak nerden beri varız millet ne güzel eşe dosta paslıyo yaEnişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
Bende vardım dost en başından beriEnişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
00.11 den beri burdaydik dost ama sagolasin sen gormediysen yokturuzEnişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
Ne demis muslum baba akli yok fikri yokBana uysalar zaten hepsi 5 binlik di
Şu konuyu karıştırmaktan başka bir şey yapmadın.niye biz dubamıyız aç bak nerden beri varız millet ne güzel eşe dosta paslıyo ya![]()
Sinanim borcumuz çok bu saate sığınacak liman arıyoruz saolsun tek umudumuz mulayim 300 çok az bu devirde ama10 kisi 300 yeter 4 adim seni takip edip bassinlar 3k eder
Dost 6 kişi dedi ya listede şuan 10 dan fazla kişi olması lazım Marley kimseyi kayirmazniye biz dubamıyız aç bak nerden beri varız millet ne güzel eşe dosta paslıyo ya![]()
Aga adam şaka yapıyor arkadaşına öyle bakarsan ilk mesajı ben atmışım hiç bir şey söylemedim farkındaysan, birbirine takılıyorlar yani.Bende vardım dost en başından beri
hayırdır admin oldun da haberimiz mi yok laŞu konuyu karıştırmaktan başka bir şey yapmadın.
Ayrıca senin rolün veya etkinliğin var mı son dönemde
😁hayırdır admin oldun da haberimiz mi yok la![]()
01.07 de gelmişsin kardo göremedim00.11 den beri burdaydik dost ama sagolasin sen gormediysen yokturuz![]()
olm ben alsamda bir almasamda bir senin gibi burdan geçinmiyorum kiŞu konuyu karıştırmaktan başka bir şey yapmadın.
Ayrıca senin rolün veya etkinliğin var mı son dönemde
Ben olsam vermezdim daha cok batiyon metinin diline bile kepaze oldunSinanim borcumuz çok bu saate sığınacak liman arıyoruz saolsun tek umudumuz mulayim 300 çok az bu devirde ama
Herşey olur sinyal ölmez dost biz pek beceremiyoruz@vurucu999 nasıl sinyal yapıyorum ama![]()
Kanka bende 00.02 de gelmişim mesela 😅01.07 de gelmişsin kardo göremedim
00.09 dan beri de ben varım dost01.07 de gelmişsin kardo göremedim