200k para koydun mülayim 500 tl ile mi geçiştireceksin bu sadık dostlarınıYok enişte yok para kalmıyor çok dağıttık 3 gündür.3 kişi 1000 lik rol veya 6 kişi 500 seçenek sizin 🙂
200k para koydun mülayim 500 tl ile mi geçiştireceksin bu sadık dostlarınıYok enişte yok para kalmıyor çok dağıttık 3 gündür.3 kişi 1000 lik rol veya 6 kişi 500 seçenek sizin 🙂
6 kişi olsun sana yükselsin dost yine benceYok enişte yok para kalmıyor çok dağıttık 3 gündür.3 kişi 1000 lik rol veya 6 kişi 500 seçenek sizin 🙂
Neyseağlayacaksan oynamayalım reisim benim
10k lik gizli roll kabul 😃Yok enişte yok para kalmıyor çok dağıttık 3 gündür.3 kişi 1000 lik rol veya 6 kişi 500 seçenek sizin 🙂
doy enıste 500 neyıne yetmıyo200k para koydun mülayim 500 tl ile mi geçiştireceksin bu sadık dostlarını
500 e 50 spin atılır eniste güzel para puhhaa200k para koydun mülayim 500 tl ile mi geçiştireceksin bu sadık dostlarını
Alıştın10k lik gizli roll kabul 😃
ah be babuşum daha çok yolun varnazlıcan cok konusuyorsun
2.5 k Lik varsa bende talibim 🤣🤣10k lik gizli roll kabul 😃
alanlar roll acsın kacmasın500 e 50 spin atılır eniste güzel para puhhaa
Sen nasıl istersen dost benim hayat sirazem kaymış zatenYok enişte yok para kalmıyor çok dağıttık 3 gündür.3 kişi 1000 lik rol veya 6 kişi 500 seçenek sizin 🙂
bencede neyse
Aynenalanlar roll acsın kacmasın![]()
Valla 6 kişi çıkaralım her çekimde 10 15 20 k dağıtıp batıyoruz6 kişi ister herkes de o 6 kişiyi seçmek mesele
heosini tüpçüye veriyorum 5k altı paraların 5k üstü olduğu zaman slota kaçıyoruzdoy enıste 500 neyıne yetmıyo![]()
38 yasındayım abım sen sarı sarı sıcarken ben potaya sımac basıyordum sus artıkah be babuşum daha çok yolun var![]()
Nezaman açmadık kuzenalanlar roll acsın kacmasın![]()
Sen karar ver dost ortalik karisicak gibi yine kazancin daim olsunYok enişte yok para kalmıyor çok dağıttık 3 gündür.3 kişi 1000 lik rol veya 6 kişi 500 seçenek sizin 🙂
Ağa yanlış anlama ama göt zoruyla geldi maç. Yani kesin konuşulacak bir şey değil bu illet, kimse müneccim değil.ah be babuşum daha çok yolun var![]()