- 16,325
- 18,131
- 113
Geçmiş olsun dostum bugun bende fena patladım 7 saat cebelleşip patladıkSen nasıl istersen dost benim hayat sirazem kaymış zaten
Geçmiş olsun dostum bugun bende fena patladım 7 saat cebelleşip patladıkSen nasıl istersen dost benim hayat sirazem kaymış zaten
valla seni tanımyorum ama akıl yaşın 16 18 arası gösterdi kusura bakma38 yasındayım abım sen sarı sarı sıcarken ben potaya sımac basıyordum sus artık
Hangi 500 enişte😀200k para koydun mülayim 500 tl ile mi geçiştireceksin bu sadık dostlarını
Bende öyle düşünüyorumSen karar ver dost ortalik karisicak gibi yine kazancin daim olsun
Dagittikca artar diyorlar doğru degilmi yaniValla 6 kişi çıkaralım her çekimde 10 15 20 k dağıtıp batıyoruz
bıttıyse susarmsınvalla seni tanımyorum ama akıl yaşın 16 18 arası gösterdi kusura bakma
babacım bizde zaten olayın makarasındayız kesin konusmadık totem yaptık tuttu yani saracak yer arıyorsunuz haAğa yanlış anlama ama göt zoruyla geldi maç. Yani kesin konuşulacak bir şey değil bu illet, kimse müneccim değil.
sen sustuğun zaman ben zaten susarımbıttıyse susarmsın
EnişteValla 6 kişi çıkaralım her çekimde 10 15 20 k dağıtıp batıyoruz
Geçmiş olsun reis sağlık olsunGeçmiş olsun dostum bugun bende fena patladım 7 saat cebelleşip patladık
Sen seç dost çok kişi var6 kişi çıkaralım 500 er atayım
haınEnişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Bunlar full vardı sadece erhan biraz sonra geldi yine de yazılır
10 kisi 300 yeter 4 adim seni takip edip bassinlar 3k ederHangi 500 enişte😀
Öyle sağlık olsun dostum yapacak birşey yokGeçmiş olsun reis sağlık olsun
Yaz ordan benide @Mülayim6060 kontenjanındanEnişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
Bunlar full vardı sadece erhan biraz sonra geldi yine de yazılır
Düzelttim ilk seni yazıyordum yazılmamış, 😅😅
Tebrikler futbolda iyiyimdir roll ve ardından dağıtım yapabilirim6 kişi çıkaralım 500 er atayım
eva avm ıcralık olcaz borcu olanları lısteye al bence zevkıne oynayacakları almayalım puahaha6 kişi çıkaralım 500 er atayım
Bana uysalar zaten hepsi 5 binlik di10 kisi 300 yeter 4 adim seni takip edip bassinlar 3k eder