- 24,024
- 10,642
- 113
İlk adım vonza katılım bitti@Mülayim6060 bol şanslar brocan.
İlk adım vonza katılım bitti@Mülayim6060 bol şanslar brocan.
Ben bol şans yazar yatar uyurum katılıma gerek yok sabah olur başarı varsa ödül hesaptadır meto sen rahatta kal 🤣🤣İlk adım vonza katılım bitti![]()
Buz hokeyı oynamada naparsan yap reısBaşka basketbol maçı yok sıradaki de bu maç olacak da ev mi alt alsak dep mi bilemedim
Alırsan ev al dep patlama yapabilirBaşka basketbol maçı yok sıradaki de bu maç olacak da ev mi alt alsak dep mi bilemedim
Onun sırasıda gelecek bülten yokluğun da iyi gidiyorBuz hokeyı oynamada naparsan yap reıs
Ben olsam çeyrek ev+2.5 alırdım geleni atıyor demekki iyi takım. Ama kafanı karıştmayalimBaşka basketbol maçı yok sıradaki de bu maç olacak da ev mi alt alsak dep mi bilemedim
Acele etme umarım aynı şekilde devam ederOnun sırasıda gelecek bülten yokluğun da iyi gidiyor
Bize sorma içinden geçeni yap. Bizim ilacimiz olsa kendi kicimiza surerdikBaşka basketbol maçı yok sıradaki de bu maç olacak da ev mi alt alsak dep mi bilemedim
Betconun diğer adı güncellemeBetcoda yine mi güncelleme var sonuçlanmadı
İlla bekletecekler boşver herşeyde vardır bir hayırBetcoda yine mi güncelleme var sonuçlanmadı
Saat gece 12 ye yaklaştık dan sonra betcolar bişey oluyorBetcoda yine mi güncelleme var sonuçlanmadı