- 4,556
- 4,561
- 113
Bekle ben bakım heleBaşka basketbol maçı yok sıradaki de bu maç olacak da ev mi alt alsak dep mi bilemedim
Bekle ben bakım heleBaşka basketbol maçı yok sıradaki de bu maç olacak da ev mi alt alsak dep mi bilemedim
Allahın belası altyapı her gün aynı saatler güncellemeBetcoda yine mi güncelleme var sonuçlanmadı
Bunlar cok değişik takimlar eniste yaUlan bu ev sahibi ilk iki çeyrek 30 31 atmış 17.5 istiyor kafam karıştı ben bişi diyemem valla
Normalde deplasman oranı 1.3 civarıUlan bu ev sahibi ilk iki çeyrek 30 31 atmış 17.5 istiyor kafam karıştı ben bişi diyemem valla
Bol şans mülayim durduralımEv 17.5 alt 7400 tl kasa basıldı
Duracak elbet
BolsansEv 17.5 alt 7400 tl kasa basıldı
Duracak elbet
Bol şans o zamanEv 17.5 alt 7400 tl kasa basıldı
Duracak elbet
Durdur enişte durmasa üçüncü çeyrek 100 ü görecek gençlerBol şans mülayim durduralım
Bol şanslar. Ev o kadar iyiyken karşına almasaydin keşke en az 25 atar diye düşünüyorum. Umarım yanılırimEv 17.5 alt 7400 tl kasa basıldı
Duracak elbet
Bol şans kardo buna da
Başka maç yok zaten bu maç dan yürücezBol şans o zaman
Sen git kendi kalene bol bol at metin 😁Bol şanslar. Ev o kadar iyiyken karşına almasaydin keşke en az 25 atar diye düşünüyorum. Umarım yanılırim
Dep mı cok kotu acabaDurdur enişte durmasa üçüncü çeyrek 100 ü görecek gençler
Duracak elleri sıkılsınEv 17.5 alt 7400 tl kasa basıldı
Duracak elbet
Nasıl iş bu be 62 atmış takıma 17.5 acıyorlarDurdur enişte durmasa üçüncü çeyrek 100 ü görecek gençler
Sıkıntı tınne bombacı izle heleBaşka maç yok zaten bu maç dan yürücez